Costa del Sol, Spanje

Ontwerp van wereldklasse: 18 individueel ontworpen luxe villa's met adembenemend uitzicht in Benahavis. PL237 PL237

Benahavís

€ 4,795,000

532 - 552 m2
3-4
3-4

Costa del Sol - Benahavís

Ontwerp van wereldklasse: 18 individueel ontworpen luxe villa's met adembenemend uitzicht in Benahavis. PL237 PL237

Deze luxe ontwikkeling van 18 individueel ontworpen duurzame villa's ligt boven de beroemde Golden Mile - tussen de bergen, de zee en de stedelijke elegantie van Nueva Andalucía. De villa's bevinden zich op slechts 15 minuten rijden van Marbella en in een prachtig gebied dat wordt begrensd door een UNESCO-biosfeerreservaat.

Deze gated community aan de voet van de bergen van Marbella biedt haar eigenaren de mogelijkheid van een leven in privacy en midden in de natuur, maar met het levendige Marbella binnen handbereik.

De ontwikkeling onderscheidt zich van alle andere ontwikkelingen in Zuid-Europa en als bewijs van haar fenomenale ontwerp heeft het bovendien de hoofdprijs van "Beste residentiële ontwikkeling ter wereld" gewonnen bij de International Property Awards.

Het adembenemende uitzicht op de Middellandse Zee, de Straat van Gibraltar en Afrika is gewoonweg adembenemend!

Afgezien van zijn adembenemende uitzichten, hebben de villa's een hoge constructiestandaard en duurzaam ontwerp. Zij vertonen een ongewoon niveau van creativiteit en innovatie dat zelden wordt gezien in residentiële ontwikkelingen.

De villa's

Alle 18 villa's zijn uniek en bovendien voorzien van eigen unieke meubels en accessoires. Daarnaast is alles ontworpen om het uitzicht te maximaliseren en het ontwerp en concept van elke villa is aangepast om de natuurlijke schoonheid van de locatie te benadrukken.

De villa's zijn gepositioneerd voor maximale privacy op individuele percelen en hebben allen grote terrassen, ruime tuinen en ware overloopzwembaden. De lounge en het terras gaan bovendien naadloos over in één grote leefruimte en in belangrijke delen van de villa's verdwijnen de ramen in de muren en omlijsten ze het vrije uitzicht op de idyllische natuurlijke omgeving.

Bewoners hebben tevens toegang tot op maat gemaakte ruimtes die kunnen worden gebruikt voor entertainment-ruimtes, sportscholen en thuiskantoren.

Alle faciliteiten die eigenaren nodig zouden kunnen hebben zijn binnen handbereik, waaronder enkelen van de mooiste golfbanen, watersporten op het meer, een gastronomisch restaurant, een bar en chiringuito, een exclusieve spa, tennisbanen en een selectie winkels. Deze voorzieningen, gecombineerd met de uitgebreide faciliteiten in elke villa, zorgen ervoor dat eigenaren het resort nooit hoeven te verlaten tenzij ze dat willen.

Eigenschappen:

 • Uitzonderlijk gelegen 18 design villa's. De bouw is gestart!
 • Ongeveer 500 m2 gebouwd, plus terrassen en tuinen
 • Kavels beginnen vanaf 1.107 m2 en lopen op tot 10.005 m2
 • Prive, omheinde gemeenschap
 • 3-4 slaapkamers met eigen badkamer
 • Ramen verdwijnen binnen muren: de lounge en het terras lopen naadloos in elkaar over
 • Ruime kelders
 • Royale, individuele percelen met ononderbroken uitzicht op zee
 • Op maat gemaakte designmeubelselecties worden apart verkocht
 • Overdekte parkeerplaats voor alle villa's, waarvan drie villa's een garage in de kelder hebben
 • Duurzame constructie in het proces van certificering door BREEAM, 's werelds toonaangevende duurzaamheidsbeoordelingsmethode

Nog maar 4 villa's beschikbaar!

Prijzen vanaf € 4.795.000

Prijzen zijn exclusief BTW

Voor meer informatie kunt u ons bereiken op 0612830202 of via info@postemaenladage.nl

Op onze website staat slechts een selectie van beschikbare appartementen, villa's en penthouses aan de Costa del Sol en deze is daarom niet uitputtend. Vanwege onze ervaring voortvloeiende uit meer dan 18 jaar werkzaam te zijn in de vastgoed wereld aan de Costa del Sol, onze directe contacten met meerdere projectontwikkelaars en agenten en toegang tot de centrale makelaarsdatabase hebben wij daarnaast toegang tot alle beschikbare nieuwbouw en bestaande bouw en zijn wij in de beste positie om u te begeleiden bij de aankoop van uw woning in Spanje. U kunt ons daarom altijd contacteren met uw wensen zodat wij u een selectie op maat kunnen aanbieden.

Details

Land Spanje
Streek Costa del Sol
Locatie Benahavís
Prijs € 4,795,000
Oppervlakte 532 - 552 m2
Kavel 1337 - 3220 m2
Slaapkamers 3-4
Badkamers 3-4