Costa del Sol, Spanje

Een luxueuze en sportieve levensstandaard wordt geboden met dit prachtige project op loopafstand van het centrum van Estepona! P234 P234

Estepona

€ 616,400 - € 873,900

105 - 149 m2
2 - 4
2 - 3

Costa del Sol - Estepona

Een luxueuze en sportieve levensstandaard wordt geboden met dit prachtige project op loopafstand van het centrum van Estepona! P234 P234

Een geweldig project in Estepona met 2, 3 en 4 slaapkamer appartementen in een exclusief resort met alle voorzieningen die eigenaren maar kunnen wensen!

Het resort wordt omringd door drie golfbanen, beschermd door een bergachtig gebied (de Sierra Bermeja) en ligt tevens op korte afstand van het strand! 

Interieur

Alle slaapkamers zijn voorzien isolatieglas met elektrische rolluiken, evenals externe veiligheidslaminering. De vloeren worden voorzien van een groot formaat Porcellanato dat naast een luxe uitstraling ook zeer geschikt is voor de vloerverwarming.

Tussen woonkamers en terrassen worden kamerhoge schuifdeuren aangebracht en zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde voorzien van isolatieglas en veiligheidslaminaat.

Favoriete recepten kunnen gemaakt worden in de volledig ingerichte keuken die doorloopt in de woonkamer en voorzien is van een magnetron, oven, koelkast, spoelbak, vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap en een was-/droogcombinatie.

Bovendien komt er een centraal airconditioningsysteem van het type "Airzone" of vergelijkbaar, zodat iedere ruimte apart verwarmd/gekoeld kan worden en een video-intercomsysteem met automatische deuropening.

De terrassen worden daarnaast voorzien van een pre-installatie voor een buitenkeuken en jacuzzi (penthouses).

Parkeerplaatsen zullen een voorgeïnstalleerd systeem bevatten voor een laadstation voor elektrische voertuigen.

Voorzieningen

Alles wat eigenaren nodig hebben, bevindt zich binnen een steenworp afstand, van een superieur sportcentrum, 1000 m² binnenruimtes, 2200 m² buitenruimtes met een crossfit-ruimte buiten, een loungeruimte en spinning met uitzicht op zee.

Daarnaast beschikt het resort over 5 padelbanen, wandelgebieden binnen het resort, directe toegang tot de hellingen van Sierra Bermeja om te genieten van een dagje bergwandelen en twee zwembaden met infinity-effect en strandeffect.

Bij de hoofdingang is er zelfs een exclusief winkelgebied ontworpen voor eigenaren, met alle relevante diensten zoals een gourmet winkel, met prioriteit voor lokale producten, samen met commerciële kantoren en gezondheidsgerelateerde etablissementen.

De gemeenschappelijke ruimte omvat naast een Sportclub, 2 zwembaden, winkels, restaurants, elektrische oplaadpunten voor auto's en fietsen, 24-uurs beveiliging en tevens worden er conciërgediensten aangeboden.

Dit alles, met het centrum van Estepona op slechts 10 minuten loopafstand!

Prijzen
2 slaapkamers vanaf € 694.900
3 slaapkamers vanaf € 616.400 
4 slaapkamers vanaf € 861.800

*Prijzen zijn exclusief BTW

Voor meer informatie kunt u ons bereiken op 0612830202.

Op onze website staat slechts een selectie van beschikbare appartementen, villa's en penthouses aan de Costa del Sol en deze is daarom niet uitputtend. Vanwege onze ervaring voortvloeiende uit meer dan 18 jaar werkzaam te zijn in de vastgoed wereld aan de Costa del Sol, onze directe contacten met meerdere projectontwikkelaars en agenten en toegang tot de centrale makelaarsdatabase hebben wij daarnaast toegang tot alle beschikbare nieuwbouw en bestaande bouw en zijn wij in de beste positie om u te begeleiden bij de aankoop van uw woning in Spanje. U kunt ons daarom altijd contacteren met uw wensen zodat wij u een selectie op maat kunnen aanbieden.

 

 

Details

Land Spanje
Streek Costa del Sol
Locatie Estepona
Prijs € 616,400
Oppervlakte 105 - 149 m2
Slaapkamers 2 - 4
Badkamers 2 - 3