Costa del Sol, Spanje

Exclusief nieuw boetiekproject in Estepona met prachtig uitzicht PL241

Estepona

€ 680,000 - € 890,000

179,92-222,15 m2
4
3-4

Costa del Sol - Estepona

Exclusief nieuw boetiekproject in Estepona met prachtig uitzicht PL241

Nieuw luxueus project van 10 geschakelde villa's met 4 slaapkamers, 3-4 badkamers, 1-2 toiletten en een kantoor.

Door de grote ramen is er veel licht in de open eetkamer, woonkamer en keuken. Glazen schuifdeuren bieden toegang tot het terras. Daarnaast hebben de hoekvilla's hun eigen privétuin en privézwembad met zoutzuurchlorering, terwijl de centrale villa's hun eigen fantastische solariumdakterras hebben met een privézwembad, ideaal om te genieten van het fantastische uitzicht op zee.

Alle geschakelde villa's hebben 4 slaapkamers, een op de begane grond met een aparte badkamer en 2 of 3 slaapkamers op de eerste verdieping met gedeelde badkamers, plus de hoofdslaapkamers met een prachtig ingerichte en-suite badkamer. Elke villa wordt opgeleverd met een volledig ingerichte keuken. Daarnaast beschikt elke woning over 2 parkeerplaatsen. 

De open en functionele ruimtes zijn ongetwijfeld de hoofdrolspelers van deze woningen, ze sluiten aan op de terrassen en hun prachtige uitzicht op de zee, de golfbaan en de bergen.

De kwaliteit van de ontwikkeling is niet alleen esthetisch, nu de ontwikkelaar zich ertoe verbindt om materialen van topmerken te gebruiken, de bouwwerkzaamheden op een zorgvuldige manier uit te voeren en een uitstekende afwerking te realiseren.

Elk huis is daarmee bestemd om zijn toekomstige eigenaren een exclusieve woonomgeving te bieden.

Locatie

Deze geschakelde villa's zijn gelegen in een van de belangrijkste steden van de Costa del Sol, Estepona, de zogenaamde tuin van Andalusië. Deze gemeente, op slechts 30 km van de stad Marbella, heeft meer dan 21 km kustlijn, waar u de magische hoekjes en de cosmopolitische geest kunt ontdekken. De urbanisatie is gelegen in het westelijke deel van Estepona, een woonwijk die volop in ontwikkeling is met luxe woningen. Slechts 5 minuten rijden van het centrum van Estepona en zeer dicht bij de stranden.

Bovendien ligt de ontwikkeling direct naast het nieuwe ziekenhuis van Estepona en de nieuwe golfbaan van Azata Golf. Dicht bij restaurants, supermarkten, stranden, golfbanen en voorzieningen. Kortom, alles wat u kunt wensen is in de direct omgeving te vinden. 

Naast Marbella zijn ook de levendige jachthavens van Puerto Banus en Sotogrande gemakkelijk te bezoeken binnen slechts 20 minuten rijden. Bovendien liggen de internationale luchthaven van Malaga en de luchthaven van Gibraltar op slechts 50 en 40 minuten rijden.

Prijzen

Vanaf € 680.000 tot € 890.000. 

Prijzen zijn exclusief BTW. 

Oplevering Q1 2025

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 0653831175 of info@postemaenladage.nl

Onze website toont slechts een selectie van beschikbare appartementen, villa's en penthouses aan de Costa del Sol en is dus niet uitputtend. Door onze ervaring voortkomend uit ruim 18 jaar werken in het vastgoed aan de Costa del Sol, onze directe contacten met diverse projectontwikkelaars en makelaars en toegang tot de centrale vastgoeddatabase hebben wij toegang tot alle beschikbare nieuwbouw en bestaande bouw en we zijn in de beste positie om u te begeleiden bij de aankoop van uw woning in Spanje. U kunt altijd bij ons terecht met uw wensen zodat wij u een selectie op maat kunnen aanbieden.

Details

Land Spanje
Streek Costa del Sol
Locatie Estepona
Prijs € 680,000
Oppervlakte 179,92-222,15 m2
Slaapkamers 4
Badkamers 3-4