Costa del Sol, Spanje

Klassevilla's op een prachtige plek tussen de bergen en de zee in Estepona.PL129

Estepona

€ 1,100,000

226 m2
3
3

Costa del Sol - Estepona

Klassevilla's op een prachtige plek tussen de bergen en de zee in Estepona.PL129

Op dit moment vindt de introductie plaats van de eerste 5 van deze 10 bijzonder mooie villa's. De ontwikkelaar heeft maar liefst 25 jaar ervaring op dit gebied en heeft in dit ontwerp en plan alles uit de kast gehaald om villa's te realiseren met werkelijk alle denkbare luxe en kwaliteiten van dit moment.

Op een mooie plek ook waar de bergen van het achterland overgaan naar zee met uitzicht op de golf en uiteraard de kust.

Terwijl toch ook voorzieningen als winkels, restaurants, diverse sportfaciliteiten, scholen en het nieuwe ziekenhuis van Estepona dichtbij zijn. En niet te vergeten het gezellige clubhuis van de golfclub met prima restaurant.

De grondstukken van de villa's worden per stuk geheel omheind en voorzien van een mooi aangelegde tuin met begroeiing die past bij deze locatie.

Er is een open plan living met dubbelhoge plafonds en ramen over de volle lengte waardoor een bijna naadloze overgang wordt gecreëerd naar de deels open en deels overdekte terrassen. Scheidingswanden zijn ook hier uiteraard van glas en er zijn grote terrastegels.

De keuken is van Siematic met Neff apparatuur.

De master bedroom heeft een eigen kleedkamer met luxe inbouwkasten.

Uiteraard zijn er in de basis keuzemogelijkheden om de villa een eigen signatuur te geven. Zo kan er gekozen worden in kleuren voor het zwembad, de afwerking van de vloeren en keukeninrichting.

Bovendien is er een lange lijst van extra's ( tegen meerkosten) mogelijk van bijvoorbeeld een jetstream, automatische afdekking van het zwembad, pergola's, een lift, fontein etc. 

Tenslotte is er ook de mogelijkheid om tegen meerkosten een souterrain te laten aanleggen waarmee maar liefst 188 m² extra ruimte vrijkomt. Deze kan geheel naar wens worden ingericht tot een eigen gym met spa of lounge, met een extra slaapkamer en badkamer, een binnnenzwembad of wijnkelder of een entertainment room. Er zijn hiervoor 5 verschillende ontwerpen.

Prijsinformatie

Basisprijs villa's vanaf € 1.100.000,-

Extra cost basement vanaf € 85.000,-

 

 

 

 

 

Details

Land Spanje
Streek Costa del Sol
Locatie Estepona
Prijs € 1,100,000
Oppervlakte 226 m2
Kavel 756 m2
Slaapkamers 3
Badkamers 3