Costa del Sol, Spanje

Mooie 2e fase van dit succesvolle project vlakbij Estepona! PL190 PL190

Estepona

€ 413,000 - € 815,000

100 m2
2, 3
2

Costa del Sol - Estepona

Mooie 2e fase van dit succesvolle project vlakbij Estepona! PL190 PL190

Deze nieuwe appartementen worden gebouwd op een uitstekende locatie net voorbij Estepona stad zelf en zo dicht achter de kust dat het uitzicht op zee vanaf de grote terrassen zonder meer spectaculair is. Loopafstand strand dus en ook nog eens allerlei faciliteiten als winkels, restaurants en bars dichtbij.

En ook voor de golfliefhebbers is er goed nieuws, want er liggen een aantal bekende en alom gewaardeerde golfbanen heel dichtbij.

Bovendien is naar het oosten Marbella slechts 20 minuten en naar het westen een plaats als Sotogrande. En beide hebben ieder op zijn eigen manier veel te bieden.

De appartementen zijn verdeeld over 4 lage gebouwen omringd door een mooie tuin met 2 grote zwembaden. Ze hebben een zuidligging en sommige topfloors hebben ook een solarium. De begane grond etages liggen verhoogd zodat ook daar het uitzicht goed is.

De indeling is vanzelfsprekend open plan met een volledig ingerichte keuken met Bosch apparatuur en Quartz aanrechtbladen.

Grote ramen geven zicht en toegang tot de al even grote terrassen.

De master bedroom heeft een ensuite badkamer en de slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten.

Bij ieder appartement hoort een parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage en een berging.

Prijzen: 

2 slaapkamer appartement vanaf €420.000,- uitverkocht!

3 slaapkamer appartement vanaf €413.000,-

Voor meer informatie kunt u ons bereiken op 0612830202 of via info@postemaenladage.nl

Op onze website staat slechts een selectie van beschikbare appartementen, villa's en penthouses aan de Costa del Sol en deze is daarom niet uitputtend. Vanwege onze ervaring voortvloeiende uit meer dan 18 jaar werkzaam te zijn in de vastgoed wereld aan de Costa del Sol, onze directe contacten met meerdere projectontwikkelaars en agenten en toegang tot de centrale makelaarsdatabase hebben wij daarnaast toegang tot alle beschikbare nieuwbouw en bestaande bouw en zijn wij in de beste positie om u te begeleiden bij de aankoop van uw woning in Spanje. U kunt ons daarom altijd contacteren met uw wensen zodat wij u een selectie op maat kunnen aanbieden.

 

Details

Land Spanje
Streek Costa del Sol
Locatie Estepona
Prijs € 413,000
Oppervlakte 100 m2
Slaapkamers 2, 3
Badkamers 2