Costa del Sol, Spanje

Luxueuze villa's met privé zwembad in het hart van de Mijas Golf Valley en met panoramische zeezichten. 222 PL222

La Cala de Mijas

€ 1,175,000 - € 1,650,000

476-669 m2
3
3

Costa del Sol - La Cala de Mijas

Luxueuze villa's met privé zwembad in het hart van de Mijas Golf Valley en met panoramische zeezichten. 222 PL222

19 luxueuze villa's met minimaal 3 slaapkamers en 3 badkamers, vlakbij La Cala de Mijas en Calanova Golf met eigentijdse open plan indelingen en vloer verwarming. Alle villa's zijn van alle luxe voorzien, waaronder een eigen privé zwembad en conciërge diensten exclusief voor de eigenaren. 

Deze villa's kenmerken zich door hun ruime woonkamers met scheufdeuren voorzien van dubbel glas van vloer tot plafond, hetgeen een natuurlijke uitbreiding van de woonruimte creëert en state-of-the-art luxe keukens.

De eigentijdse elegantie wordt doorgevoerd in de slaapkamers (minimum van 3) en badkamers met een op maat gemaakt interieur. Alle slaapkamers zijn groter dan gemiddeld en hebben een eigen badkamer en de mastersuites zijn voorzien van inloopkasten en een badkamer met dubbele wastafels en een ligbad. 

Eigenaren hebben bovendien toegang tot een SPA en Wellness centrum, die onder andere voorziet in een Turks stoom bad, sauna en een thermische ruimte. Naast de privé zwembaden bij iedere villa, is er bovendien een gemeenschappelijk overdekt en verwarmd zwembad, zodat u het hele jaar door kunt zwemmen.

Daarnaast kunnen eigenaren gebruik maken van een bioscoopkamer met twaalf bioscoop stoelen, professionele audio-visuele kwaliteit en een HD projector om de film ervaring thuis te kunnen ervaren. 

Omgeving
Verschillende golf resorts in de directe omgeving, waaronder Calanova Golf, Riviera / Miraflores Golf (5 minuten), La Cala Golf (10 minuten), El Chaparral golf (10 minuten) en Cabopino Golf (15 minuten). Ook Marbella en de Marbella Golf Country Club liggen slechts op 15 minuten afstand. 

Daarnaast liggen de villa's op slechts vijf minuten afstand van de snelweg (de AP-7) en ligt er een groot winkelcentrum op slechts 15 minuten rijden.

In 5 minuten bevindt u zich daarnaast in het gezellige La Cala de Mijas, met strand, boulevard en verschillende eetgelegenheden. 

Prijzen van de villa's van €1.175.000 - €1.650.000. 

Voor meer informatie neem contact op!

Op onze website staat slechts een selectie van beschikbare appartementen, villa's en penthouses aan de Costa del Sol en deze is daarom niet uitputtend. Vanwege onze ervaring voortvloeiende uit meer dan 18 jaar werkzaam te zijn in de vastgoed wereld aan de Costa del Sol, onze directe contacten met meerdere projectontwikkelaars en agenten en toegang tot de centrale makelaarsdatabase hebben wij daarnaast toegang tot alle beschikbare nieuwbouw en bestaande bouw en zijn wij in de beste positie om u te begeleiden bij de aankoop van uw woning in Spanje. U kunt ons daarom altijd contacteren met uw wensen zodat wij u een selectie op maat kunnen aanbieden. 

Details

Land Spanje
Streek Costa del Sol
Locatie La Cala de Mijas
Prijs € 1,175,000
Oppervlakte 476-669 m2
Kavel 354-669 m2
Slaapkamers 3
Badkamers 3