Costa del Sol, Spanje

Moderne nieuwbouw met prachtig zee-en bergzicht in La Cala de Mijas.PL160

La Cala de Mijas

€ 209,000

87-115 m2
2/3
2

Costa del Sol - La Cala de Mijas

Moderne nieuwbouw met prachtig zee-en bergzicht in La Cala de Mijas.PL160

Er vindt de laatste jaren veel nieuwbouw plaats aan de Costa del Sol. De meeste projecten zijn prachtig en spelen qua vormgeving helemaal in op de wensen en eisen van nu. Maar ze gaan hiermee ook vaak op elkaar lijken. Het is dan ook weer eens goed om te zien dat deze projectontwikkelaar erin geslaagd is om iets bijzonders neer te zetten. Door ieder appartement net iets anders in het gebouw te plaatsen, krijgt dit een in het oog springende vormgeving. Zelfs de terrassen verspringen iets t.o.v. elkaar daarmee bijdragend aan meer privacy.

Samengevat dus mooie, solide en vooral ook functionele bouw met een uitzonderlijk design.

In de appartementen is er een open indeling gericht op licht en ruimte, overgaand in de halfoverdekte grote terrassen met prachtig uitzicht naar zee, de dichtbijzijnde golfbaan of de omliggende bergen.

De ultramoderne keuken is voorzien van kwaliteitsapparatuur en in de badkamer is een inloop regendouche en een ligbad.

Bovendien is het complex ook zelf voorzien van vele faciliteiten. Er zijn zelfs 2 buitenzwembaden in de sfeervol aangelegde tuinen en een professionele, volledig uitgeruste gymzaal, een privéspa met verwarmd binnenzwembad, sauna, stoombad en kleedkamers voor dames en heren.  

Last but not least is er de unieke locatie in een natuurrijke omgeving op nog geen 5 minuten van het centrum van La Cala de Mijas met zijn gezellige restaurants en bars en niet te vergeten het heerlijke brede zandstrand. 

Prijsinformatie

2 slaapkamer appartementen vanaf € 209.000,-

3 slaapkamer appartementen vanaf € 249.000,-

2 slaapkamer penthouse vanaf € 311.000,-

3 slaapkamer penthouse vanaf € 381.000,-

Details

Land Spanje
Streek Costa del Sol
Locatie La Cala de Mijas
Prijs € 209,000
Oppervlakte 87-115 m2
Slaapkamers 2/3
Badkamers 2