Costa del Sol, Spanje

Exclusief wonen in een luxe resort midden in het groen in Sotogrande.PL146

Sotogrande

€ 820,000

116-244 m2
2/3/4
2/3

Costa del Sol - Sotogrande

Exclusief wonen in een luxe resort midden in het groen in Sotogrande.PL146

Dit initiatief kent zijn gelijke niet! Een combinatie van de beste bouwkwaliteit in een rustgevende groene omgeving en temidden van de meest prestigieuze golfbanen. Bovendien direct achter de kust met ook nog eens de exclusieve toegang tot La Reserva Club met de vele sport- en andere ontspanningsfaciliteiten biedt dit de garantie tot wonen in een bevoorrechte positie.

Deze projectontwikkelaar die in Sotogrande zijn sporen al verdiend heeft streeft ernaar om opnieuw de standaard neer te zetten in een reeks van opvallende en onderscheidende woonprojecten op bijzondere locaties.

Behalve de appartementen is er dus ook veel aandacht voor sport en ontspanning, maar ook discretie en privacy die allemaal bijdragen aan de kwaliteit van leven.

De nieuwste ontwikkeling is een exclusief woonoord van maar liefst 18 hectare met luxe appartementen, penthouses en townhouses omringd door platteland, bos en parklandschap doorkruist met wandel- en fietspaden.

Dit is modern wonen met de faciliteiten van nu.

Het dorp zal uiteindelijk worden gevormd met 220 indrukwekkende woningen en een ontspannen dorpscentrum, beoogd als een gezamenlijke plek voor de bewoners met een gym, binnen- en buitenzwembaden, een kinderbad en een spa. Bovendien restaurants, een bar, kinderspeelplaats en een kleine supermarkt.

In totaal zullen er 10 kleinschalige gebouwen met 121 appartementen en penthouses worden gerealiseerd, waarvan de eerste 4 met 47 appartementen nu in de verkoop zijn.

Er zijn 2, 3 en 4 slaapkamer appartementen en 3 en 4 slaapkamer penthouses met grote terrassen aan 2 zijden óf terras rondom.

Het ontwerp is uiteraard gericht op licht en ruimte, dus met een open plan verdeling.

Er is vloerverwarming en een aerothermisch verwarmingssysteem en alle appartementen hebben 2 parkeerplaatsen en een berging.

De 15 villa's waarvan in een later stadium meer info volgt, hebben golfzicht en een eigen zwembad ( vorm naar eigen voorkeur) en binnen- en buiten parkeergelegenheid.

Voor de bewoners is er behalve La Reserva Club is er ook The Beach, een privé beach club in de heuvels met tevens paddle, golf, tennis, een welness en een zandstrand aan de lagune.

Niet onbelangrijk is het feit dat er maar liefst vijf 18-holes golfbanen in Sotogrande liggen waaronder Valderrama- Europa's nr.1 al sinds de 80-er jaren waar Volvo's Master European Tour wordt gehouden.

En dan is er natuurlijk Sotogrande Polo, één van de bekendste poloclubs in de wereld met sinds 1965! in augustus het jaarlijkse Santa Maria Polo Tournament.

En wat te denken van de vele bekend regatta's zoals de Hobie Cat-16 wereldkampioenschappen!

Tenslotte, we zouden het bijna vergeten is er een een zeer gevarieerd gastronomisch landschap dat veel verder reikt dan Andalusië alleen.

Wist u overigens dat Sotogrande maar een half uur rijden van Marbella is? 

Prijsinformatie

2 slaapkamer appartement (116m² + 65 m² terras) vanaf €460.000,- (uitverkocht)

3 slaapkamer appartement vanaf (194m² + 180 m² terras) vanaf €820.000,-

4 slaapkamer appartement vanaf (262m² + 163m² terras) vanaf €970.000,-

4 slaapkamer penthouse (244m² + 204m² terras + 76m² dakterras) uitverkocht.

Oplevering 4e kwartaal van 2022.

Details

Land Spanje
Streek Costa del Sol
Locatie Sotogrande
Prijs € 820,000
Oppervlakte 116-244 m2
Slaapkamers 2/3/4
Badkamers 2/3

Informatie aanvragen

Wilt u meer weten over deze woning?

Meer Nieuwbouw in Sotogrande

Meer in Sotogrande