Costa del Sol, Spanje

Nieuw project van 60 luxueuze appartementen vlakbij het strand en met uitzicht op zee. Pl226

Fuengirola

€ 439,000

109 - 325 m2
2-3
2-3

Costa del Sol - Fuengirola

Nieuw project van 60 luxueuze appartementen vlakbij het strand en met uitzicht op zee. Pl226

Nieuw off plan project van 60 luxe appartementen in Fuengirola, in een exclusieve gated community met fitnessruimte, verwarmd zwembad, jacuzzi's en coworking-ruimte, 500 meter van de boulevard en alle voorzieningen en 300 meter van het treinstation met directe toegang tot de luchthaven en het centrum van Málaga.
 
Alle appartementen bieden uitzicht op zee en hebben zeer grote terrassen met oriëntatie op het zuiden en zuidwesten. De appartementen zijn voorzien van volledig ingerichte keukens en badkamers met materialen van topmerken. Er is  vloerverwarming door het hele appartement en een eersteklas energiebesparend aerothermisch verwarmingssysteem. Daarnaast hebben alle woningen twee parkeerplaatsen en een berging nabij de trappen en liften.

Alle penthouses in blok 1 hebben bovendien een eigen solarium met directe toegang via een eigen trap. Deze solariums hebben:
• Barbecue-unit met legplanken, spoelbak, kraan en pre-installatie voor een kleine koelkast.
• Douche met warm en koud water.
• Stopcontact en tv- en verlichtingsaansluiting.
• Pre-installatie voor jacuzzi.
• Lage kast voor opslag.

Er is volledige kosteloze personalisatie van alle interieurmaterialen, flexibele interieurarchitectuur, meubelpakketten, on-site klantenservice na verkoop en de garantie van een van de meest toonaangevende en langst bestaande Europese ontwikkelaars en de meest prestigieuze architecten González & Jacobsen.

Prijzen

Appartementen met 2 slaapkamers vanaf € 450.000
Appartementen met 3 slaapkamers vanaf € 618.000
Duplex penthouses vanaf €700.000.

Deze lanceer prijzen zijn slechts voor beperkte tijd beschikbaar dus bij interesse is het aan te raden spoedig contact op te nemen voor meer informatie.

Oplevering in november 2024.

Op onze website staat slechts een selectie van beschikbare appartementen, villa's en penthouses aan de Costa del Sol en deze is daarom niet uitputtend. Vanwege onze ervaring voortvloeiende uit meer dan 18 jaar werkzaam te zijn in de vastgoed wereld aan de Costa del Sol, onze directe contacten met meerdere projectontwikkelaars en agenten en toegang tot de centrale makelaarsdatabase hebben wij daarnaast toegang tot alle beschikbare nieuwbouw en bestaande bouw en zijn wij in de beste positie om u te begeleiden bij de aankoop van uw woning in Spanje. U kunt ons daarom altijd contacteren met uw wensen zodat wij u een selectie op maat kunnen aanbieden.  

Details

Land Spanje
Streek Costa del Sol
Locatie Fuengirola
Prijs € 439,000
Oppervlakte 109 - 325 m2
Slaapkamers 2-3
Badkamers 2-3

Informatie aanvragen

Wilt u meer weten over deze woning?

Meer Nieuwbouw in Fuengirola

Meer in Fuengirola