Costa del Sol, Spanje

Penthouse in Higueron met zeezicht en op loopafstand strand! PL243

Fuengirola

€ 415,000

74 m2
2
2

Costa del Sol - Fuengirola

Penthouse in Higueron met zeezicht en op loopafstand strand! PL243

Een unieke kans om een 2 slaapkamer penthouse te bemachtigen dat al bijna klaar is!

Dit penthouse heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers en ligt in de 9e fase van Higueron West. Higueron is een zeer luxe resort en in het bijzonder deze fase ligt ook nog eens op loopafstand van het strand en de boulevard.

Oplevering wordt verwacht in het 2e kwartaal van dit jaar.

Het resort ligt op een fraai gelegen helling met uitzicht naar de kustlijn van Fuengirola en gaat een gebied van maar liefst 500.000 m² beslaan met uitgebreide groenzones (100.000m²) en eigen wandel-, jogging- en fietspaden. 

Een sfeervolle groenstrook loopt van de hoogst gelegen fase helemaal omlaag.

Met het ontwerp en in de gehele opzet wordt een compleet lifestyle concept beoogd met een focus op gezondheid en sport.

Met het naastgelegen hotel is bovendien overeengekomen dat er gebruik kan worden gemaakt van de daar aanwezige faciliteiten en dat is niet niks:  sportfaciliteiten ( 12000 m² met een high tech gym en binnen- en buitenzwembaden, 2 tennis-, volley- en basketballvelden en zelfs 12 paddlecourts) en de zeer indrukwekkende spa ( met beauty- en welness center, binnenzwembad, hydromassage circuit, Turks bad en sauna).

In het eigen businesscenter met diverse kantoorfaciliteiten voor gezamenlijk gebruik zijn ook conciergeservices ondergebracht.

In het eersteklas (5*) hotel met zwembad en een infinity pool op het dakterras, zijn er meerdere (7) perfecte restaurants, variërend van eenvoudig tot zelfs een sterrenrestaurant.

Het complex zelf bestaat uit kleinschalige gebouwen verdeeld over 2 of 3 lagen die optimaal gerangschikt liggen en optimale privacy bieden.

Elke nieuwe fase kent een ander ontwerp van de gebouwen.

De openplan indeling geeft licht en gevoel van ruimte en met de slaapkamers aan de achterzijde wordt een grotere living ( in de breedte gelegen) aan de voorzijde gecreëerd en ontstaat de beleving van het wonen in een villa.

Grote schuifpuien met vrijwel onzichtbare rails in de vloer geven toegang tot de al even grote halfoverdekte terrassen met magnifiek uitzicht over het gebied ( vaak ook naar zee).

 

Voor meer informatie kunt u ons uiteraard bellen op 0031612830202 of emailen.

Details

Land Spanje
Streek Costa del Sol
Locatie Fuengirola
Prijs € 415,000
Oppervlakte 74 m2
Slaapkamers 2
Badkamers 2

Informatie aanvragen

Wilt u meer weten over deze woning?

Meer Nieuwbouw in Fuengirola

Meer in Fuengirola