Costa del Sol, Spanje

Investeerders opgelet: 1, 2 en 3 slaapkamer appartementen met management verhuur en 6% return gegarandeerd in het eerste jaar! PL 221

Marbella

€ 215,000

66-133 m2
1, 2, 3
1 en 2

Costa del Sol - Marbella

Investeerders opgelet: 1, 2 en 3 slaapkamer appartementen met management verhuur en 6% return gegarandeerd in het eerste jaar! PL 221

Prachtig boetiek golfresort bij  Marbella, met 120 smaakvol afgewerkte en volledig ingerichte suites en appartementen beschikbaar als investering met een volledige verhuur management (inclusief mogelijkheid tot eigen gebruik tot 60 dagen per jaar) onder de internationale naam van Marriott – één van de wereldleiders op het gebied van hotel en vrije tijd branche –, resulterende in de mogelijkheid tot het genereren van een passief inkomen uit verhuur gedurende de jaren met bovendien het eerste jaar een 6% return gegarandeerd

Beschikbare eenheden:

- Type A - 2 slaapkamer / 2 badkamer appartementen: 102 m2 + 24 tot 44 m2 terras;

- Type B - 1 slaapkamer / 1 badkamer appartementen: 70 m2 + 16 tot 29 m2 terras;

- Type C - duplex 3 slaapkamer / 2 badkamer appartementen: 133 m2 + 82 tot 92 m2 terras;

- Type D - 2 slaapkamer / 2 badkamer appartementen: 66 m2 + 11.5 tot 15.5 m2 terras;

- Type E - 1 slaapkamer / 1 badkamer appartementen: 69-79 m2 + 7 tot 19 m2 terras;

- Type F - 2 slaapkamer / 2 badkamer appartementen: 80-95 m2 + 11 tot 25 m2 terras; 

- Type G - 1 slaapkamer / 1 badkamer appartementen: 70 m2 + 7.25 m2 balkon. 

PRIJZEN: Appartement met één slaapkamer vanaf € 215.000. Appartement met twee slaapkamers vanaf € 235.000. Duplex met drie slaapkamers vanaf € 395.000 

Beschrijving van appartementen

Appartementen met één slaapkamer: De appartementen met één slaapkamer zijn ingericht door professionele binnenhuisarchitecten en zijn ruime suites met moderne decoratiekenmerken, zoals lichtgekleurde houten vloeren, goed uitgeruste keukens en smaakvolle moderne badkamers ensuite aan de slaapkamer. Centraal in de open indeling staat een uitnodigende woonkamer en de appartementen hebben hun eigen privéterrassen met uitzicht op tuinen en patio's.

Appartementen met twee slaapkamers: Vergelijkbaar in lay-out en afwerking met de appartementen met één slaapkamer, genieten de suites met twee slaapkamers dezelfde standaard van decoratie, inrichting en montage in aantrekkelijke lichte kleurtinten die een fris en ruimtelijk gevoel creëren. De tweede slaapkamers hebben een eigen badkamer en extra bergruimte binnenin, naast de privé bergingen die bij alle woningen horen.

Duplex met drie slaapkamers: De grotere woningen met drie slaapkamers zijn verdeeld over twee verdiepingen om een optimale ruimteverdeling en privacy te garanderen. De afwerking is van hetzelfde hoge niveau, met drie slaapkamers en twee badkamers, evenals grote terrassen die de ideale plek vormen voor een drankje of maaltijd in de open lucht. Alle woningen genieten van het voordeel van hoteldiensten.

Resort, faciliteiten en omgeving

Het resort ligt dichtbij alles, maar biedt toch rust en privacy binnen een vijfsterrenomgeving dat het beste van twee werelden combineert: hotel en appartement. De woningen zijn prachtig gestylde appartementen met slaapkamersuites, woonkamer en eetgedeeltes en aparte keukenfaciliteiten, en genieten tevens van hotelservice en verschillende voorzieningen. 

Het resort beschikt over twee pooldecks, een co-working-ruimte / business centrum, professionele gymzaal, sport faciliteiten, een bar, security, opslag dienst, onderhouds team, tuiniers en een volledige receptie service. 

Daarnaast ligt het resort in een luxueuze omgeving dichtbij drie van de beste golfbanen in Marbella, met nog zeven binnen vijf kilometer, en stranden, fine dining en andere recreatieve voorzieningen binnen handbereik. 

Verhuur programma - financien

De suites en appartementen vallen onder een volledig gemananged verhuurprogramma voor 10 jaar, waarbij voor het eerste jaar 6% gegarandeerde return is gegarandeerd. Gedurende deze periode zijn alle kosten die te maken hebben met het onroerend goed voor het management bedrijf, behalve kosten in verband met: onroerend goed belasting (IBI), community kosten en afval ophaalkosten. 

De woningen zijn direct beschikbaar om gefinaliserd te worden. Volledige renovatie van de unit vindt plaats binnen 12 weken na ondertekening van het contract. De gegarandeerde huurbetalingen zullen maandelijks achteraf betaald worden en beginnen reeds vanaf 1 maand na de overdracht.

Voor meer informatie neem contact op!

Op onze website staat slechts een selectie van beschikbare appartementen, villa's en penthouses aan de Costa del Sol en deze is daarom niet uitputtend. Vanwege onze ervaring voortvloeiende uit meer dan 18 jaar werkzaam te zijn in de vastgoed wereld aan de Costa del Sol, onze directe contacten met meerdere projectontwikkelaars en agenten en toegang tot de centrale makelaarsdatabase hebben wij daarnaast toegang tot alle beschikbare nieuwbouw en bestaande bouw en zijn wij in de beste positie om u te begeleiden bij de aankoop van uw woning in Spanje. U kunt ons daarom altijd contacteren met uw wensen zodat wij u een selectie op maat kunnen aanbieden. 

Details

Land Spanje
Streek Costa del Sol
Locatie Marbella
Prijs € 215,000
Oppervlakte 66-133 m2
Slaapkamers 1, 2, 3
Badkamers 1 en 2

Informatie aanvragen

Wilt u meer weten over deze woning?

Meer Nieuwbouw in Marbella

Meer in Marbella

Marbella Informatie