2, 3, 4 slaapkamer appartementen en penthouses en 8 half vrijstaande villa's in Selwo Estepona, sommigen met uitzicht op zee en/of de bergen!

Appartement
Estepona
€445.000,-/ €1.250,000,-
PL286
slaapkamers      2/ 3/ 4
badkamers        2/ 3
bebouwd        94- 163,21 m²
terras        30 m²
bouwjaar        2027
lift        ja

Nieuwe ontwikkeling van luxe appartementen met 2, 3 en 4 slaapkamers, duplexen en penthouses en tevens 8 halfvrijstaande villa’s in Selwo op de zogenaamde New golden Mile, op een paar minuten van Puerto Banús en Estepona!

De appartementen bevinden zich in een exclusieve gated community. De ontwikkeling wordt gebouwd in twee fases, met fase 1 verdeeld over 9 blokken en fase 2 over blok 10 tot en met 12. Orientatie: Zuid/Ooost en Zuid.

Beide fases maken gebruik van de gemeenschappelijke voorzieningen, waaronder:

  • fitnessruimte,
  • spa met sauna
  • padel baan
  • coworking-ruimte
  • twee jacuzzi’s, gelegen naast het verwarmde zwembad
  • twee zwembaden: een zwembad voor volwassenen en kinderen en een verwarmd overloopzwembad met panoramisch uitzicht op zee
  • kinderspeelplaats
  • beveiligde ingang
  • luxe landschapsarchitectuur

Doordat het project gelegen is op een heuvel biedt het daarnaast een spectaculair uitzicht op zee, terwijl het maar 2 km tot het strand is.

Alle appartementen beschikken daarnaast over ruime binnen- en buitenruimtes, topmerken en hoge kwaliteiten, een modern aerothermisch verwarmingssysteem, volledig ingerichte keuken (waarbij het volgende witgoed is inbegrepen: afzuigkap, oven, koelkast, inductiekookplaat, vaatwasser, magnetron en wasmachine in de bijkeuken), ingerichte badkamers, vloerverwarming in alle appartementen met 3 en 4 slaapkamers en grote terrassen en tuinen.

Bovendien is er momenteel nog een volledige kosteloze personalisatie van alle interieurmaterialen, flexibele interieurarchitectuur, meubelpakketten en de garantie van een van de toonaangevende en oudste Europese ontwikkelaars!

Tot slot komt elk appartement met ten minste 1 parkeerplaats en een bergruimte. Ook is er een pre-installatie bij iedere parkeerplaats voor een oplaadpunt voor elektrische voertuigen.

Bouwvergunning wordt verwacht juli 2024.
Oplevering maart 2026.

Prijzen

2 slaapkamer appartementen vanaf €518.000
3 slaapkamer appartementen vanaf €564.000
Penthouses vanaf €589.000
Duplex penthouses vanaf €836.000

*Prijzen zijn exclusief BTW.

 

Faciliteiten

Verwarmd zwembad.

Padelbaan.

2 Jacuzzi's.

Fitness ruimte.

Misschien ook interessant