Nieuw, prachtig gelegen project van appartementen en penthouses nabij La Cala de Mijas.

Appartement
La Cala de Mijas
Calanova
- 1e lijn golf. -
€395.000 - €505.000,-
PL204
slaapkamers      2/ 3
badkamers        2
bebouwd        86 - 108 m²
terras        25 m²
bouwjaar        2025
lift        ja

Dit prachtige project ligt op slechts 4 minuten rijafstand van het gezellige La Cala de Mijas, een van de meest populaire vakantiebestemmingen op dit moment aan de Costa de Sol. La Cala de Mijas biedt niet alleen brede zandstranden en een 6 kilometer lange boulevard met verschillende beachclubs en “chiringuitos”, maar heeft eveneens een pittoresk oud dorpscentrum met verschillende uitstekende restaurants, tapas- en wijnbarretjes, verschillende winkels en supermarkten. Daarnaast is er  wekelijks een lokale markt, waar onder andere fruit en groenten, Spaanse keramische accessoires en retail wordt verkocht en welke zeker een bezoek waard is.

La Cala de Mijas is daarnaast vanaf het vliegveld van Malaga binnen ongeveer 30 minuten te bereiken en ook Marbella en Fuengirola liggen op slechts 15 tot 20 minuten afstand rijden.

Het project ligt eerste lijn aan een van de beste golfbanen in het gebied, die een uitdaging biedt aan verschillende niveaus van golfers en er is bovendien een geweldig clubhuis met restaurant, alsmede een golfshop.

Het project bestaat uit 6 gebouwen met in totaal 108 appartementen en penthouses, met 2 of 3 slaapkamers. Daarnaast zijn er mooie tropische gemeenschappelijke tuinen met een geweldig zwembad, co-working/sociaal gebied met exclusieve toegang voor bewoners en een gym met uitzicht op het zwembad.

Gebouw 1, 2 en 3 zijn zuid-west georiënteerd en hebben geweldige panoramische zeezichten. Gebouw 4, 5 en 6 bieden uitzicht op de golfbaan en de bergen van Mijas.

Er is daarnaast een uitgebreide keuzemogelijkheid voor iedere koper m.b.t. kleuren van de tegels etc. voor badkamers en keuken.  Alle begane grond appartementen hebben grote terrassen en privé tuinen. Vanaf de tweede verdieping zijn er duplex penthouses met ruime solariums en tot slot enkele geweldige penthouses met een terras aan beide zijden, zodat zon en schaduw op ieder moment van de dag gegarandeerd zijn!

Voor alle appartementen en penthouses is er eveneens een privé parkeergelegenheid.

Prijzen: 

2 slaapkamerappartement vanaf 395.000,-

3 slaapkamerappartement vanaf €425.000.-

 

Oplevering zomer 2025

 

Faciliteiten

Prachtig uitzicht.

Zeezicht.

1e lijn golf.

4 minuten naar La Cala de Mijas.

Misschien ook interessant