Sleutelklare zeer bijzondere villa aan de New Golden Mile, in de wijk Campanario

Villa
Estepona
Campanario
- apart design -
€1.590.000,-
PL67
slaapkamers      4
badkamers        4
500 m²terrein
bebouwd        461 m²
bouwjaar        2023
lift        nee

Laatste villa van de 6 moderne first line golf villa’s met luxe kwaliteiten en afzonderlijke afwerkingen, gelegen op een bevoorrechte locatie in El Campanario.

De villa’s bestaan ​​uit een begane grond, bovenverdieping en een lichte en leefbare kelder met een grote bioscoopzaal, een fitnessruimte, sauna en een spa met toegang tot een Japanse patio met een zwembad met waterval om te baden en af ​​te koelen.

De villa’s bestaan ​​uit 4 slaapkamers en 5 badkamers. 2 slaapkamers met badkamer ensuite op de bovenverdieping, 1 slaapkamer met badkamer op de begane grond en 1 slaapkamer met badkamer in de kelder.

De open ruimtes en grote ramen van vloer tot plafond met een minimalistisch ontwerp zorgen ervoor dat het huis de hele dag door met licht wordt overspoeld, waardoor het gevoel ontstaat dat de natuur uw huis binnenkomt als onderdeel ervan. Ze zijn ontworpen met details die het verschil maken. Het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren of het natuurlijke licht dat in elk van de kamers overheerst, heeft een andere en warme moderne villa gecreëerd.

De villa’s bevinden zich in het exclusieve gebied van “El Campanario” op een paar meter van het clubhuis met zijn voortreffelijke restaurant, tennis- en paddlebanen, spa, fitnessruimte, zwembad en zijn golfbaan. Op slechts een paar minuten rijden ligt Puerto Banús, Estepona of Benahavís. In de omgeving zijn er de beste internationale scholen, restaurants en op 1 km van de stranden van Puro Beach of Salduna (beachclubs). Luchthaven van Malaga op slechts 30 minuten.

De hoofdthema’s van deze villa’s zijn harmonie, vrede, evenwicht en ontspanning en dat vind je ook terug in de gedetailleerde uitvoering van elk onderdeel.

Het perfecte uitzicht op de golf wordt mede mogelijk door de kamerhoge ramen, niet alleen in de living maar ook in de slaapkamers.

Automatische shades geven de raambedekking een zeer aangename sfeer evenals de aanwezigheid van vloerverwarming op de begane grondetage en in de badkamers (eventueel naar de rest van het huis uit te breiden).

Villeroy en Boch wastafels en toiletten en complete keuken met wit kookeiland met AEG apparatuur dragen bij aan het gevoel van luxe evenals de hangende bioethanol open haard en de grote bioscoop/ entertainment ruimte.

Een privé infinity pool in de Zen ingerichte tuin completeert de rust en relaxte uitstraling die deze villa’s hebben.

Prijsinformatie

Laatste villa: € 1.590.000,-

*Exclusief BTW.

Faciliteiten

Sleutel klaar

Misschien ook interessant