Vrijstaande villa's met ongeëvenaard uitzicht in selwo, Estepona.

Villa
Estepona
Selwo
- Ongeëvenaard uitzicht! -
€2.650.000,- - €4.450.000,-
PL06
slaapkamers      3, 4
badkamers        3/4
bebouwd        498 - 764 m²
bouwjaar        2025
lift        ja

Op een benijdenswaardige locatie tussen Marbella en Estepona, waar panoramische uitzichten de horizon sieren, worden deze exclusieve collectie villa’s ogebouwd. Ze zijn omgeven door de natuur, maar liggen toch binnen handbereik van het brede scala aan voorzieningen die Puerto Banús, Marbella en Estepona te bieden hebben.

Het zogenaamde  Torrevigia-gebied profiteert van een schilderachtige omgeving, omgeven door natuurlijke schoonheid. Het gebied Selwo – Torrevigía biedt een hoge levensstandaard, met uitstekende gezondheidszorgfaciliteiten, internationale scholen en een robuuste infrastructuur in een straal van slechts 10 minuten.

Bovendien biedt de omgeving een overvloed aan golfmogelijkheden, met gerenommeerde golfbanen zoals Los Flamingos Golf, Marbella Golf Club en Atalaya Golf allemaal binnen handbereik. In de nabijheid van de ontwikkeling ligt de gewaardeerde Atlas American School, samen met handige winkelcentra en een uitgestrekte paddle-tennisclub met meer dan 15 banen en uitgestrekte groene ruimtes. Het Sonora strand ligt op slechts enkele minuten rijden en ook het nieuwe Laguna Village is dichtbij.

De villa’s:

Het architectonisch ontwerp van elke villa is nauwgezet afgestemd op het natuurlijke terrein, wat zorgt voor een optimale verdeling van de ruimte, het maximaliseren van het binnenlicht en het bieden van een ongeëvenaard uitzicht.

In het ontwerp is licht zowel de hoofdrolspeler als een essentieel element. Door de strategische plaatsing van grote ramen en dubbelhoge plafonds voelt de ruimte grenzeloos en licht aan. De ontwerpen tillen het luxeconcept van binnen- en buitenkeukens naar een hoger niveau en worden zorgvuldig vervaardigd door Modulnova, een vooraanstaande marktleider die wordt geroemd om zijn kunstzinnigheid, elegantie en deskundige omgang met materialen.

 

3 slaapkamervilla vanaf €2.650.000,-

4 slaapkamervilla vanaf €4.450.000,-

Prijzen zonder 10% BTW

Faciliteiten

Privé zwembad

Modulnova keukens.

Privé lift.

Misschien ook interessant