Unieke kans, prachtige appartementen aan de Los Flamingos Golfbaan!

Appartement
Estepona
Los Flamingos
€743.000 - €1.270.000
PL07
slaapkamers      2/ 3
badkamers        2/3
bebouwd        117-178 m²
terras        25-185 m²
bouwjaar        2027
lift        ja

Een geweldig nieuw project van 21 appartementen in een prachtig ontworpen urbanisatie, gelegen in de bevoorrechte omgeving van Los Flamingos, aan de New Golden Mile met uitzicht op een dromerig natuurlandschap: een prachtig meer, goed onderhouden groene gebieden om doorheen te wandelen en bovendien op steenworp afstand van de golfbaan!

De nabijheid van de Middellandse Zee en Marbella, gecombineerd met het bevoorrechte klimaat, maken het de ideale plek om te wonen of als een veelbelovende investeringsmogelijkheid.

Deze moderne ontwikkeling bestaat uit 21 woningen met 2 en 3 slaapkamers. De appartementen op de begane grond hebben prachtige tuinen en alle appartementen komen met heerlijke terrassen.

Alle appartementen zijn ruim en licht. Open keukens staan in verbinding met ruime woonruimtes, grote ramen overspoelen het interieur met natuurlijk licht en nodigen u uit om te genieten van het betoverende uitzicht. De residentie heeft grote tuinen die perfect zijn om los te komen van de routine en een smaakvol ontworpen zwembad. Het is gelegen in een omheinde en beveiligde gemeenschap, die de rust en privacy biedt die u nodig heeft.

Ook de locatie is ideaal, tussen Marbella en Estepona, aan de New Golden Mile met allerlei diensten binnen handbereik. Op minder dan een minuut afstand geniet u van een exclusief natuurgebied, met groene zones waar u kunt wandelen naast een prachtig meer dat ook een geweldige golfbaan eromheen heeft. Op slechts 5 minuten rijden vindt u verschillende supermarkten, restaurants, tankstations, het medisch centrum Cancelada en de mogelijkheid om te genieten van vele andere diensten. Een ander voordeel is de nabijheid van de Middellandse Zee, op 8 minuten afstand heeft u het dichtstbijzijnde strand. Dankzij de nabijheid van belangrijke wegen, zoals de A-7 of de A-P7, zijn bestemmingen als Marbella, Gibraltar en Malaga International Airport eveneens gemakkelijk bereikbaar

Prijzen

Enkel nog 3 slaapkamers vanaf €743.000

Prijzen zijn exclusief 10% BTW.

 

Faciliteiten

Misschien ook interessant