Nieuw project met zeer elegante uitstraling en een ongeëvenaard uitzicht op de zee!

Appartement
Estepona
La Resina
- Luxe, elegantie en zeezicht! -
€530.000 - €1.245.000
PL12
slaapkamers      2-4
badkamers        2-3
bebouwd        118 - 181,75 m²
terras        34 - 163 m²
bouwjaar        2027
verdieping        3
lift        ja

Opvallende nieuwe ontwikkeling in Estepona, bestaande uit 72 appartementen met 2, 3 of 4 slaapkamers, met luxe afwerkingen en voorzieningen. Vanwege de strategische ligging en zuid / zuidwest orientatie heeft ieder appartement bovendien prachtig uitzicht op zee!

Locatie

Dit elegante project ligt in een uitzonderlijke locatie in het La Resina-gebied van Estepona, bekend om zijn charmante uitzicht op zee en de nabijheid van Puerto Banus, Nueva Andalucia en het centrum van Estepona. Dit gebied, dat momenteel een aanzienlijke ontwikkeling doormaakt, belooft een opmerkelijke waardestijging in de komende jaren.

De levendige stad Estepona ligt op slechts 10 minuten afstand, terwijl het cosmopolitische Marbella en Puerto Banus, met hun levendige internationale sfeer, ook in de buurt zijn. Daarnaast liggen een aantal gerenommeerde golfbanen en lokale voorzieningen op slechts 5 minuten rijden, samen met winkelgebieden, strandclubs en uitstekende restaurants.

Het complex profiteert van een eersteklas ligging op een heuveltop met een gunstige zuid- en zuidwestelijke oriëntatie, wat zorgt voor een prachtig uitzicht op de zee en de omliggende bergen. De ontwikkeling beslaat 100 hectare in een rustige omgeving, perfect gelegen tussen het platteland en de bergen.

Exterieur

Geniet van een zorgvuldig samengestelde selectie van voorzieningen die zijn ontworpen om uw levensstijl te verbeteren. De faciliteiten omvatten twee buitenzwembaden, een sportschool, een spa en uitgebreide aangelegde gebieden. Daarnaast biedt een golf putting green in een van de verhoogde gebieden een opmerkelijk panoramisch uitzicht.

Alle diensten zijn zorgvuldig ontworpen om ervoor te zorgen dat bewoners de hoogste kwaliteit van leven ervaren. Blijf in vorm in de ultramoderne sportschool, ontspan in de exclusieve spa of geniet van de zon in een van de twee buitenzwembaden terwijl u geniet van het prachtige uitzicht.

Vier strategisch gelegen voertuigtoegangen in de ontwikkeling bieden toegang tot de ondergrondse parkeergarage, waar elke woning zijn eigen toegewezen parkeerplaats heeft. De hoofdingang heeft een 24-uurs beveiligingshokje voor extra veiligheid.

Kwaliteiten

Een prestigieuze ontwikkeling van 72 units, ontworpen over zeven gebouwen van 3 verdiepingen, waardoor elk huis een prachtig uitzicht op zee heeft. Deze architectonische indeling garandeert dat elke woning niet alleen profiteert van een aangenaam uitzicht, maar ook veel natuurlijk licht ontvangt.

Prachtig ontworpen appartementen met 2, 3 en 4 slaapkamers met uitzonderlijke kwaliteitsafwerkingen en moderne esthetiek. Appartementen op de begane grond met uitstekende privétuinen, middenverdiepingen met een geweldige indeling en penthouses met solarium en privédompelbad. Alle appartementen beschikken over Modulnova-keukens.

Met de nadruk op hoogwaardige materialen en luxe voorzieningen belooft dit project een uitzonderlijke woonervaring, perfect voor degenen die op zoek zijn naar een superieure levensstijl.

Prijzen

2 slaapkamers vanaf €530.000
3 slaapkamers vanaf €720.000

*Prijzen zijn exclusief 10% BTW.

 

 

Faciliteiten

  • Ultramoderne sportschool
  • Complete SPA
  • Binnenzwembad
  • 2 buitenzwembaden
  • Gecontroleerde toegang en 24-uursbeveiliging
  • Ondergrondse parkeerplaats (2 bij de penthouses) en 1 berging

Misschien ook interessant