Costa del Sol, Spanje

Luxe twee en drie slaapkamer appartementen in het populaire Altos de Los Monteros met zeezicht.PL224 PL224

Altos de los Monteros

€ 405,000 - € 1,089,000

81 - 123 m2
2-3
2

Costa del Sol - Altos de los Monteros

Luxe twee en drie slaapkamer appartementen in het populaire Altos de Los Monteros met zeezicht.PL224 PL224

Twee en drie slaapkamer appartementen met panoramisch uitzicht op zee richting Marbella in het populaire Altos de Los Monteros. Met deze uitstekende locatie staat u in slechts 12 minuten rijden in Marbella en met 5 minuten op het strand van Costa Bella. 

Deze moderne appartementen komen met mooie grote terrassen (vanaf ca. 32 m2 tot ca. 201 m2) en een volledig ingerichte keuken met Bosch apparatuur (met de mogelijkheid om voor de keuken uit drie kleuren te kiezen). Voor de verdere afwerking van uw woning kunt u verschillende catalogus opties kiezen, zodat uw toekomstige woning geheel naar uw wensen is. Er is daarbij keuze uit diverse wand- en vloerbekledingen zonder extra kosten. 

Daarnaast beschikken de appartementen over vloerverwarming, aircoditioning (warm/koud) en hebben diverse begane grond appartementen een eigen zwembad van 6 x 2 m. Voor extra kwaliteit kan er bovendien bij de penthouses voor gekozen worden om een plunge pool te laten installeren op het solarium. 

Faciliteiten: co-working area, gemeenschappelijk zwembad, spa/sauna met binnen zwembad en een fitness.

Prijzen:

Twee slaapkamer appartementen vanaf € 405.000 
Laatste drie slaapkamer voor € 990.000
Penthouses vanaf € 836,000

*Prijzen zijn exclusief BTW.

Oplevering: 2025

Wij hebben toegang tot alle beschikbare appartementen en penthouses en helpen u graag!

Op onze website staat slechts een selectie van beschikbare appartementen, villa's en penthouses aan de Costa del Sol en deze is daarom niet uitputtend. Vanwege onze ervaring voortvloeiende uit meer dan 18 jaar werkzaam te zijn in de vastgoed wereld aan de Costa del Sol, onze directe contacten met meerdere projectontwikkelaars en agenten en toegang tot de centrale makelaarsdatabase hebben wij daarnaast toegang tot alle beschikbare nieuwbouw en bestaande bouw en zijn wij in de beste positie om u te begeleiden bij de aankoop van uw woning in Spanje. U kunt ons daarom altijd contacteren met uw wensen zodat wij u een selectie op maat kunnen aanbieden.  

 

Details

Land Spanje
Streek Costa del Sol
Locatie Altos de los Monteros
Prijs € 405,000
Oppervlakte 81 - 123 m2
Slaapkamers 2-3
Badkamers 2