Costa del Sol, Spanje

Nieuwbouw project bestaande uit 6 geschakelde villa's in Atalaya de Rio Verde, Golden Mile Marbella.PL229 PL229

Atalaya

€ 4,500,000

373,76 m2
3
3

Costa del Sol - Atalaya

Nieuwbouw project bestaande uit 6 geschakelde villa's in Atalaya de Rio Verde, Golden Mile Marbella.PL229 PL229

Een totaal innovatief woonconcept, waar bewoners kunnen genieten van de onafhankelijkheid van een "Villa", terwijl ze kunnen profiteren van de diensten en faciliteiten die door de gemeenschap worden aangeboden. De residentie is volledig omheind en privé, met een spectaculaire entree die toegang geeft tot 6 indrukwekkende villa's met een ultramodern design. 

Het project bestaat uit 6 "villa's" met drie slaapkamers (4 half vrijstaande en 2 geschakeld), met een totale bebouwde oppervlakte vanaf 673 m2, plus de privétuinen en exterieurs van meer dan 152 m2. Elk van de woningen is voorzien van 4 parkeerplaatsen in de gemeenschappelijke ondergrondse parkeergarage.

De uitgestrekte buitenruimtes en tuinen rond de villa's maken plaats voor een zwembad van bijna 180 m2 plus een kinderbad van 36 m2, beide met chloorwaterbehandeling. Het project combineert de voordelen van een huis met het comfort van een wooncomplex. Bovendien geniet het hele complex door haar oriëntatie en positie het grootste deel van de dag van natuurlijk licht en worden de villa's volledig gevuld met natuurlijk licht door hun ongelooflijk grote ramen en door de "centrale binnenplaats". Bewoners kunnen daarnaast tevens genieten van de meest ongelooflijke zonsopgangen en zonsondergangen vanaf de zeer ruime terrassen.

In de gemeenschappelijke tuin liggen 2 zwembaden die toegankelijk zijn vanuit de privétuin van elke villa.

De Villa's

Elke villa heeft 4 verdiepingen die met elkaar verbonden zijn via een privélift en een trap.

De centrale binnenplaats van elke villa is ongetwijfeld de hoofdas, alles gebeurt rond deze unieke ruimte, open voor zowel binnen als buiten. Deze binnenplaats is open van de begane grond tot aan het dak, waardoor de villa wordt gevuld met natuurlijk licht en frisse lucht. Alles in de villa draait om deze unieke ruimte, die het dubbelhoge plafond in de woonkamer combineert met de ramen op de binnenplaats, waardoor het gevoel van ruimte exponentieel toeneemt. Het uitzicht op de lucht vanuit het comfort van de bank geeft een unieke ervaring. Deze privéruimte wordt de perfecte plek in de villa om een buitensensatie te ervaren met de meest intense privacy.

De begane grond van de villa gaat over in een open ruimte van ruim 228 m2, waar de keuken, de centrale binnenplaats, de hal, de woonkamer, de eetkamer, het terras en de tuin in elkaar overlopen. Een prachtige buitenentree van ruim 59 m2 geeft via de voordeur van de villa toegang tot de begane grond.

De eerste verdieping, met een totale oppervlakte van meer dan 160 m2, heeft 3 ensuite slaapkamers en biedt vanuit verschillende hoeken een fantastisch uitzicht op de centrale binnenplaats. De grote hal geeft toegang tot de hoofdslaapkamer aan de ene kant en tot de secundaire slaapkamers aan de andere kant. Er is speciale zorg besteed aan het ontwerp van de hoofdslaapkamer, die is afgewerkt met de meest exclusieve, functionele en elegante materialen. De hoofdbadkamer en de kledingruimte zijn perfect geïntegreerd met de hoofdslaapkamer en het privé hoofdterras, met een totale oppervlakte van meer dan 78 m2. De kleedruimte, van circa 20 m2, is voorzien van bronzen vouwdeuren van vloer tot plafond, gecombineerd met gemetalliseerde gelamineerde houten deuren. De binnenkant is volledig voorzien van accessoires in imitatieleer of textiel en LED-verlichting.

Elk van de geweldige secundaire slaapkamers heeft een badkamer en grote inbouwkasten. Deze slaapkamers hebben direct toegang tot een terras met spectaculair uitzicht. Een van de secundaire slaapkamers heeft ook uitzicht op de centrale binnenplaats en krijgt extra licht door de grote ramen.

Het solarium is meer dan 100 m2 en waarschijnlijk een van de favoriete plekken in de villa, met een ongelooflijk privézwembad van 12,5 m2 en met onovertroffen uitzicht. Daarnaast kunnen eigenaren hier genieten van hun favoriete film op een ongelooflijk openluchtbioscoopscherm met projector en ingebouwde luidsprekers.

Het souterrain van de woning is met ruim 74 m2 volledig afgewerkt met onder andere een grote open ruimte, badkamer en machine-wasruimte. Elke eigenaar kan deze ruimte naar eigen behoefte gebruiken, omdat het een verlengstuk is van de villa zelf, met tegelijkertijd natuurlijk licht en ventilatie. Vanuit het souterrain van het huis is er directe toegang tot de ondergrondse gemeenschappelijke ruimte, met parkeerplaatsen voor 4 voertuigen.

Omgeving

Deze residentie is het ontmoetingspunt tussen stad en natuur, comfort en verfijning, rust en de meest voortreffelijke diensten en vrije tijd, en nog veel meer... Met slechts 6 villla's vormt deze residentie een intieme gemeenschap die centraal gelegen is tussen Marbella en Puerto Banús, in de gevestigde urbanisatie "Atalaya de Río Verde". Een heel bijzondere locatie op slechts een steenworp afstand van de meest voortreffelijke voorzieningen en diensten die Marbella te bieden heeft, waaronder eveneens de meest exclusieve restaurants, strandclubs, stranden, golfbanen, winkelcentra, scholen, enz.

  • Bebouwd: 373,76 m2
  • Terrassen: 226,27 m2 
  • Tuin: 152,2 m2
  • Ondergronde parkeerplaats voor 4 auto's: 68,18 m2
  • prive plunge pool op het dakterras

Prijzen: de actuele vraagprijs voor alle villa's bedraagt €4.500.000 exclusief BTW.

Oplevering: Q2 2024

Voor meer informatie neem contact op!

Op onze website staat slechts een selectie van beschikbare appartementen, villa's en penthouses aan de Costa del Sol en deze is daarom niet uitputtend. Vanwege onze ervaring voortvloeiende uit meer dan 18 jaar werkzaam te zijn in de vastgoed wereld aan de Costa del Sol, onze directe contacten met meerdere projectontwikkelaars en agenten en toegang tot de centrale makelaarsdatabase hebben wij daarnaast toegang tot alle beschikbare nieuwbouw en bestaande bouw en zijn wij in de beste positie om u te begeleiden bij de aankoop van uw woning in Spanje. U kunt ons daarom altijd contacteren met uw wensen zodat wij u een selectie op maat kunnen aanbieden.  

 

Details

Land Spanje
Streek Costa del Sol
Locatie Atalaya
Prijs € 4,500,000
Oppervlakte 373,76 m2
Slaapkamers 3
Badkamers 3