Costa del Sol, Spanje

Een fantastisch duplex penthouse met 3 slaapkamers en 3 badkamers en prachtig uitzicht op de golfbaan van Los Arqueros en de zee. PL300 300

Benahavís

€ 995,000

300 m2
3
3

Costa del Sol - Benahavís

Een fantastisch duplex penthouse met 3 slaapkamers en 3 badkamers en prachtig uitzicht op de golfbaan van Los Arqueros en de zee. PL300 300

Een fantastisch duplex penthouse met drie slaapkamers en prachtig uitzicht op zee en panoramisch uitzicht, gelegen in een pas gebouwde urbanisatie in La Reserva de Alcuzcuz, Benahavis.

Dit omheinde complex biedt uitstekende gemeenschappelijke ruimtes, waaronder twee gemeenschappelijke zwembaden, groene gebieden binnen het complex en mooie tuinen, die het gevoel van een unieke natuurlijke omgeving creëren.

Dit ruime penthouse heeft een moderne open indeling en bestaat uit een open keuken, een elegante woonkamer met toegang tot een groot en zonnig terras op het zuiden met uitzicht op de Middellandse Zee, twee slaapkamers op het lagere niveau met twee badkamers, waarvan één en suite. De prachtige hoofdslaapkamer bevindt zich op de bovenste verdieping met een eigen en suite badkamer en toegang tot het grote solarium met ligstoelen en een loungegedeelte. Het penthouse wordt geleverd met 2 parkeerplaatsen in de ondergrondse garage en een grote berging.

Gelegen in een natuurlijk enclave aan de Costa del Sol, omringd door talrijke golfbanen zoals La Quinta Golf, Los Arqueros Golf of Los Naranjos Golf. Er is een gemakkelijke verbinding met San Pedro de Alcántara, Puerto Banús, Marbella en Estepona.

Botanic is een unieke residentie, geboren onder de criteria van duurzaamheid, ecologie en bioklimatische architectuur. De gebouwen, geprojecteerd op verschillende niveaus, optimaliseren de uitzichten en bieden een uitzonderlijk panoramisch uitzicht op de omgeving naar Los Arqueros Golf en verder. Groene ruimtes spelen een hoofdrol in het ontwerp, met respect voor de verscheidenheid aan inheemse soorten en bomen in het gebied, verticale tuinen en plantencorridors die, tussen elke fase, de residentiële omgeving omhullen in een unieke natuurlijke ruimte.

Het penthouse is volledig uitgerust met materialen van hoogwaardige kwaliteiten. Het crèmekleurige marmer springt eruit in alle kamers, grote formaat tegels in de badkamers, grote kamerhoge schuifpuien v gelijk, hoogwaardige keukenapparatuur en toiletten, LED-verlichting, airconditioning en vloerverwarming in de badkamers.

 

Prijs: € 995.000,-

Details

Land Spanje
Streek Costa del Sol
Locatie Benahavís
Prijs € 995,000
Oppervlakte 300 m2
Slaapkamers 3
Badkamers 3