Costa del Sol, Spanje

Appartementen en penthouses te koop eerstelijn strand Estepona PL.17

Estepona

€ 895,000

128-142 m2
2/3
2/3

Costa del Sol - Estepona

Appartementen en penthouses te koop eerstelijn strand Estepona PL.17

Locatie

Dit buitengewone project ligt direct aan zee op loopafstand van de haven van Estepona en dichtbij het centrum. Uniek is ook het fietspad dat hiervandaan langs de kust naar het centrum loopt!

In dit gebied liggen vele luxe hotels, maar het is niet zo vol gebouwd dat het ten koste zou gaan van de authenticiteit van Spanje.

Estepona heeft een mooie boulevard en prachtig breed zandstrand en niet alleen in de haven maar ook in het centrum zijn veel gezellige winkels, bars en restaurants. Er liggen overigens plannen om het aantal ligplaatsen in deze haven verder uit te breiden.

En de Costa del Sol West is bekend vanwege de vele golfbanen die zodanig gevarieerd zijn in hun ontwerp dat iedereen ongeacht zijn niveau een geschikte baan kan vinden.

Bovendien kent deze westkant van de Costa del Sol ook veel vaste bewoning mede dankzij de aanwezigheid van diverse internationale scholen en een nieuw ziekenhuis in aanbouw.

De luchthaven van Malaga is ongeveer 45 minuten rijden.

Beschrijving

Het complex zelf bestaat uit 7 uiterst luxe gebouwen in een opvallende neoklassieke stijl. De keuze van de materialen, het ontwerp op zich, de kwaliteit van de afwerking en de faciliteiten van het complex voor haar bewoners bevestigen de hoge standaard en quality of life die hier wordt nagestreefd.

Sfeervolle houten terrassen rondom het zwembad brengen warmte en sfeer en tegelijkertijd geeft het veel gebruikte marmer in de appartementen een rijk gevoel passend bij de uitstraling van het gehele complex.

Er zijn appartementen en penthouses in diverse soorten en maten met 1, 2,3,4 en zelfs een penthouse met 5 slaapkamers en meestal evenzovele badkamers. Op dit moment zijn er alleen nog 2 en 3 slaapkamer appartementen te koop.

Alle appartementen hebben grote terrassen, de kleinste 35 m² en de grootste maar liefst 238 m²!

Tot de extra's van het complex behoren de volgende faciliteiten:

- Spa
· Jacuzzi
· Turks bad
· Sauna
· Speciale  Shower Aroma-Therapie
· Swedish Bucket
- GYM:Moderne Cardio-Vasculair Machines
- Yoga ruimte.
- Zwembad.
- Zwembad bar.
- Solarium.

Prijsinformatie

2 slaapkamer appartementen vanaf € 895.000,-; 3 slaapkamer appartementen vanaf € 1.175.000,-

 

 

Details

Land Spanje
Streek Costa del Sol
Locatie Estepona
Prijs € 895,000
Oppervlakte 128-142 m2
Slaapkamers 2/3
Badkamers 2/3