Costa del Sol, Spanje

Prachtig ontworpen eigentijdse appartementen met uitzicht over de kust van Fuengirola.PL73

Fuengirola

€ 499,000

74-151 m2
2/3
2/3

Costa del Sol - Fuengirola

Prachtig ontworpen eigentijdse appartementen met uitzicht over de kust van Fuengirola.PL73

Dit complex ligt op een fraai gelegen helling met uitzicht naar de kustlijn van Fuengirola en gaat een gebied van maar liefst 500.000 m² beslaan met uitgebreide groenzones (100.000m²) en eigen wandel-, jogging- en fietspaden. 

Een sfeervolle groenstrook loopt van de hoogst gelegen fase helemaal omlaag.

Met het ontwerp en in de gehele opzet wordt een compleet lifestyle concept beoogd met een focus op gezondheid en sport.

Met het naastgelegen hotel is bovendien overeengekomen dat er gebruik kan worden gemaakt van de daar aanwezige faciliteiten en dat is niet niks!

De koper van een appartement krijgt daar een levenslang familielidmaatschap (het eerste jaar volledig gratis) ter waarde van € 6000 voor het gebruik van de state of the art sportfaciliteiten ( 12000 m² met een high tech gym en binnen- en buitenzwembaden, 2 tennis-, volley- en basketballvelden en zelfs 12 paddlecourts) en de zeer indrukwekkende spa ( met beauty- en welness center, binnenzwembad, hydromassage circuit, Turks bad en sauna).

In het eigen businesscenter met diverse kantoorfaciliteiten voor gezamenlijk gebruik zijn ook conciergeservices ondergebracht.

In het eersteklas (5*) hotel met zwembad en een infinity pool op het dakterras, zijn er meerdere (7) perfecte restaurants, variërend van eenvoudig tot zelfs een sterrenrestaurant.

Het complex zelf bestaat uit kleinschalige gebouwen met maar 5 tot 7 appartementen verdeeld over 2 of 3 lagen die optimaal gerangschikt liggen en optimale privacy bieden.

Elke nieuwe fase kent een ander ontwerp van de gebouwen.

De openplan indeling geeft licht en gevoel van ruimte en met de slaapkamers aan de achterzijde wordt een grotere living ( in de breedte gelegen) aan de voorzijde gecreëerd en ontstaat de beleving van het wonen in een villa.

Grote schuifpuien met vrijwel onzichtbare rails in de vloer geven toegang tot de al even grote halfoverdekte terrassen met magnifiek uitzicht over het gebied ( vaak ook naar zee).

De koper kan uit diverse vloeren kiezen en kan de kleuren voor de keuken en materiaal van het aanrechtblad kiezen. Vloerverwarming is optioneel.

Bij het appartement hoort een parkeerplaats en berging.

En tenslotte komt er een shuttle service ( van 9u tot 22.30u.)  naar de toekomstige beachclub,treinstation en de winkels en restaurants.

Prijsinformatie

 ZUID FASE!

2 slaapkamer appartementen vanaf € 319.000,-  ! Uitverkocht!

ANDERE FASES:

2 slaapkamer appartementen ( 87 m² plus 29 m² terras) vanaf € 425.000,- 

3 slaapkamer appartementen ( 121 m² plus 36 m² terras) vanaf € 539.000,-

3 slaapkamer penthouses ( 149 m² plus 70 m² terras) vanaf € 730.000,-

Details

Land Spanje
Streek Costa del Sol
Locatie Fuengirola
Prijs € 499,000
Oppervlakte 74-151 m2
Slaapkamers 2/3
Badkamers 2/3