Costa del Sol, Spanje

Luxe woonproject in het populaire Torremolinos op loopafstand van La Carihuela. PL251 PL251

Torremolinos

€ 379,000 - € 550,000

79,59-95,11 m2
2, 3
2,3

Costa del Sol - Torremolinos

Luxe woonproject in het populaire Torremolinos op loopafstand van La Carihuela. PL251 PL251

Ontwikkeling van 8 luxe appartementen met 2 slaapkamers (en een penthouse met 3 slaapkamers - uitverkocht) met privézwembad en frontaal zeezicht. Parkeerplaatsen en bergingen zijn aanwezig.

Dit unieke gebouw is verdeeld over 3 verdiepingen waarin 8 luxe woningen, 16 parkeerplaatsen en 10 bergingen zijn geïntegreerd in de natuurlijke stedelijke omgeving, gelegen in een onvergelijkbare woonwijk, die steeds meer in trek is vanwege zijn uitstekende locatie in Torremolinos.

Elk appartement heeft grote terrassen en elke woning heeft een eigen zwembad met spectaculair uitzicht op zee. De installaties en toegangen zijn allemaal gecentraliseerd voor groot comfort voor de gebruikers.

De woonkamers zijn voorzien van grote ramen die het natuurlijke licht binnenlaten en een stroom produceren tussen het interieur en exterieur van het pand. Dankzij het ontwerp van de terrassen en de glazen gordijnen vermenigvuldigen de ruimtes zich.

De slaapkamers zijn afgewerkt met afwerkingen en materialen van topmerken.

Omgeving

Deze ontwikkeling heeft alles wat u kunt wensen zonder iets op te hoeven geven. Gelegen in de buurt van Montemar, op slechts 7 minuten lopen van het strand van la Carihuela, een van de meest populaire gebieden aan de Costa del Sol en op slechts 10 minuten afstand van het treinstation.

Bovendien kunt u in de buurt genieten van een verscheidenheid aan restaurants, winkelgebieden, medisch centrum, onderwijs, golfbanen etc.

In het geval van eigen vervoer is er daarnaast gemakkelijke toegang tot de snelweg (AP-7) en de vierbaansweg A7 die u naar de belangrijkste delen van de Costa del Sol brengt.

Dit is de tweede fase van een reeds gebouwd en opgeleverd project, waar enkele eigenaren het appartement verhuren voor 400€/nacht. Het biedt daarmee eveneens een goede investeringsmogelijkheid.

De bouw is reeds gestart en oplevering wordt verwacht in Q3 2024.

Prijzen

Van 379.000 tot 550.000

Prijzen zijn exclusief BTW.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 0031612830202 of info@postemaenladage.nl

Onze website toont slechts een selectie van beschikbare appartementen, villa's en penthouses aan de Costa del Sol en is dus niet uitputtend. Door onze ervaring voortkomend uit ruim 18 jaar werken in het vastgoed aan de Costa del Sol, onze directe contacten met diverse projectontwikkelaars en makelaars en toegang tot de centrale vastgoeddatabase hebben wij toegang tot alle beschikbare nieuwbouw en bestaande bouw en we zijn in de beste positie om u te begeleiden bij de aankoop van uw woning inSpanje. U kunt altijd bij ons terecht met uw wensen zodat wij u een selectie op maat kunnen aanbieden.

Details

Land Spanje
Streek Costa del Sol
Locatie Torremolinos
Prijs € 379,000
Oppervlakte 79,59-95,11 m2
Slaapkamers 2, 3
Badkamers 2,3