Costa del Sol, Spanje

Nieuwe appartementen en penthouses op slechts 15 minuten rijden van de luchthaven van Malaga met een prachtig uitzicht op zee! 225

Benalmadena Costa

€ 431,000

82-164 m2
2, 3
2

Costa del Sol - Benalmadena Costa

Nieuwe appartementen en penthouses op slechts 15 minuten rijden van de luchthaven van Malaga met een prachtig uitzicht op zee! 225

Dit project gaat bestaan uit 49 twee en drie slaapkamerappartementen/penthouses en 2 geschakelde villa's met privé tuin.

Alle appartementen en penthouses hebben vanaf de grote terrassen een prachtig uitzicht op zee.

De appartementen worden voorzien van volledig ingerichte keukens en badkamers. Airco warm/koud. Er behoren 2 parkeerplaatsen in de garage en 1 berging bij ieder appartement.

Er komt een gemeenschappelijk zwembad en een fitness. 

Een echte toplocatie, dichtbij het centrum van Benalmadena, 2 km van het authentieke dorp Benalmadena Pueblo, 3 minuten naar de Torrequebrada golfbaan en 10 minuten naar de jachthaven met zijn vele horeca gelegenheden en leuke boetiekjes.

Prijsinfo:

2 slaapkamerappartementen vanaf € 479.000

3 slaapkamerappartementen vanaf € 452.000

Laatste geschakelde villa: €829.000,-

Op onze website staat slechts een selectie van beschikbare appartementen, villa's en penthouses aan de Costa del Sol en deze is daarom niet uitputtend. Vanwege onze ervaring voortvloeiende uit meer dan 18 jaar werkzaam te zijn in de vastgoed wereld aan de Costa del Sol, onze directe contacten met meerdere projectontwikkelaars en agenten en toegang tot de centrale makelaarsdatabase hebben wij daarnaast toegang tot alle beschikbare nieuwbouw en bestaande bouw en zijn wij in de beste positie om u te begeleiden bij de aankoop van uw woning in Spanje. U kunt ons daarom altijd contacteren met uw wensen zodat wij u een selectie op maat kunnen aanbieden.  

Details

Land Spanje
Streek Costa del Sol
Locatie Benalmadena Costa
Prijs € 431,000
Oppervlakte 82-164 m2
Slaapkamers 2, 3
Badkamers 2

Informatie aanvragen

Wilt u meer weten over deze woning?

Meer Nieuwbouw in Benalmadena Costa

Meer in Benalmadena Costa