Costa del Sol, Spanje

Zeer gewilde nieuwe investeringsmogelijkheid in Nueva Andalucia met panoramisch uitzicht op zee! Snel uitverkocht! 240

Nueva Andalucía

€ 450,000

103,27-124,78 m2
2-3
2-3

Costa del Sol - Nueva Andalucía

Zeer gewilde nieuwe investeringsmogelijkheid in Nueva Andalucia met panoramisch uitzicht op zee! Snel uitverkocht! 240

Geweldige investeringsmogelijkheid met optimale (terugbetaalbare) reserveringsvoorwaarden! De verkoop gaat snel!

Dit nieuwe project is gelegen in Nueva Andalucia, dicht bij verschillende bekende golfbanen zoals Aloha Golf, Las Brisas Golf en Los Naranjos Golf. Binnen slechts 10 minuten rijden bent u in het levendige Puerto Banús met zijn diverse winkels en restaurants.

De ontwikkeling bestaat uit 10 gebouwen, verdeeld over 70 ruime appartementen met 2 en 3 slaapkamers. Het is een particulier residentieel (omheind) complex met 24-uurs beveiliging. Bovendien heeft elk appartement een prachtig terras met fantastisch uitzicht op het natuurlijke landschap van de Costa del Sol en de Middellandse Zee met zijn zuid/oost en zuid/west oriëntatie.

Voorzieningen bestaan uit onder andere een buitenruimte met prachtige mediterrane tuinen en 2 uitstekende zwembaden, een uitgeruste fitnessruimte, een ontspannende Zen Space en een gastronomische ruimte.

Elke woning beschikt daarnaast over een eigen parkeerplaats in de garage en een berging.

Unieke kans om in een vroeg stadium te investeren tegen off-plan prijzen, aangezien het project volledig gerenoveerd wordt volgens hoge kwaliteitsnormen, zowel in de selectie van materialen als in de uiteindelijke uitvoering.

Geschatte oplevering van de eerste twee gebouwen is eind juni/begin juli van dit jaar, met elke volgende twee gebouwen binnen iedere 2 daaropvolgende maanden.

Prijzen:

2 slaapkamers vanaf € 450.000
3 slaapkamers vanaf € 665.000

Prijzen zijn exclusief BTW.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken op 0612830202 of via info@postemaenladage.nl

Op onze website staat slechts een selectie van beschikbare appartementen, villa's en penthouses aan de Costa del Sol en deze is daarom niet uitputtend. Vanwege onze ervaring voortvloeiende uit meer dan 18 jaar werkzaam te zijn in de vastgoed wereld aan de Costa del Sol, onze directe contacten met meerdere projectontwikkelaars en agenten en toegang tot de centrale makelaarsdatabase hebben wij daarnaast toegang tot alle beschikbare nieuwbouw en bestaande bouw en zijn wij in de beste positie om u te begeleiden bij de aankoop van uw woning in Spanje. U kunt ons daarom altijd contacteren met uw wensen zodat wij u een selectie op maat kunnen aanbieden.

Details

Land Spanje
Streek Costa del Sol
Locatie Nueva Andalucía
Prijs € 450,000
Oppervlakte 103,27-124,78 m2
Slaapkamers 2-3
Badkamers 2-3

Informatie aanvragen

Wilt u meer weten over deze woning?