Costa del Sol, Spanje

Derde fase nu al van dit goede project met appartementen met een bijzonder design in Estepona aan de New Golden Mile. PL55 PL55

Estepona

€ 286,000 - € 494,000

85-160 m2
1-4
2-3

Costa del Sol - Estepona

Derde fase nu al van dit goede project met appartementen met een bijzonder design in Estepona aan de New Golden Mile. PL55 PL55

Deze ontwikkeling bestaat uit een exclusief wooncomplex gelegen in een bevoorrechte omgeving, zeer dicht bij de zee en omgeven door spectaculaire tuinen, moderne zwembaden en onvoorstelbare gemeenschaps- en recreatiezones.

De ontwikkeling is veel meer dan alleen een gemeenschap: het is een toewijding aan design, comfort, geavanceerde concepten, levensstijl en omgeving. Het project omvat negenenveertig appartementen met 1, 2, 3 en 4 slaapkamers met een oppervlakte vanaf 85 m2 plus 21 m2 terrasruimte tot 160 m2 woonoppervlak en een terras van 31 m2.

Eigenaren kunnen genieten van 3 buitenzwembaden, een luxe spa (inclusief verwarmd zwembad, sauna, Turkse baden, jacuzz), fitnessruimte, spinningcentrum, bioscoop, jeugdclub, co-working space en een Japanse tuin. Allemaal omgeven door prachtige groene gebieden. Eigenschappen die deze ontwikkeling uniek maken.

Ieder appartement heeft bovendien een eigen parkeerplaats in de garage en een berging.

Locatie

De bevoorrechte locatie is een ander aspect dat deze ontwikkeling uniek maakt. Van de rust, vrije tijd en ontspanning die uw huis biedt tot het bruisende leven en de activiteit die u heel dichtbij zult vinden. Deze ontwikkeling ligt dicht bij alles: in Estepona vindt u intieme, rustige stranden, restaurants en winkels, cultuur, sport, avontuur en natuur. Bovendien vindt u in de directe nabijheid het natuurpark Selwo Aventura met 14 hectare (ruim 34 acres) openluchtruimte en met meer dan 1.000 dieren en vele andere vrijetijdsmogelijkheden en mogelijkheden voor contact met de omgeving.

Daarnaast vindt u verschillende golfbanen in de buurt en ligt ook het bekende Laguna Village (wordt momenteel herbouwd en eigendom van de beroemde Pácha Group) met zijn vele restaurants en mooie strand op slechts 5 minuten rijden. 

Estepona, een van de belangrijkste gemeenten aan de Costa del Sol, is daarnaast gelegen tussen de twee bekendste plezierhavens aan de Middellandse Zee, Puerto Banus en Sotogrande. Het biedt een 20 kilometer kronkelende kustlijn, talloze stranden, golfbanen, vrijetijdsvoorzieningen en winkels. Winkelen en uitgaansgelegenheden in Puerto Banus en Estepona liggen op slechts 10 minuten rijden. Marbella ligt op 15 minuten afstand.

Deze woningen aan de "Golden Mile" van de Costa del Sol liggen bovendien op slechts 45 minuten van de luchthavens van Malaga en Gibraltar en het hogesnelheidstreinstation (AVE).

Prijzen

  • 1 slaapkamer appartementen vanaf € 286.000
  • 2 slaapkamer appartementen vanaf € 365.000
  • 3 slaapkamer appartementen vanaf € 441.000
  • 4 slaapkamer appartementen: uitverkocht!

*Prijzen zijn exclusief BTW.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 0031612830202 of info@postemaenladage.nl

Onze website toont slechts een selectie van beschikbare appartementen, villa's en penthouses aan de Costa del Sol en is dus niet uitputtend. Door onze ervaring voortkomend uit ruim 18 jaar werken in het vastgoed aan de Costa del Sol, onze directe contacten met diverse projectontwikkelaars en makelaars en toegang tot de centrale vastgoeddatabase hebben wij toegang tot alle beschikbare nieuwbouw en bestaande bouw en we zijn in de beste positie om u te begeleiden bij de aankoop van uw woning inSpanje. U kunt altijd bij ons terecht met uw wensen zodat wij u een selectie op maat kunnen aanbieden.

Details

Land Spanje
Streek Costa del Sol
Locatie Estepona
Prijs € 286,000
Oppervlakte 85-160 m2
Slaapkamers 1-4
Badkamers 2-3