Costa del Sol, Spanje

Eerste fase net in de verkoop van dit nieuwe project in een ontspannen deel van de stad Estepona! PL255 PL255

Estepona

€ 194,000 - € 425,000

58,97-147,94 m2
1-4
1, 2, 3

Costa del Sol - Estepona

Eerste fase net in de verkoop van dit nieuwe project in een ontspannen deel van de stad Estepona! PL255 PL255

Nieuwe ontwikkeling in een ontspannen deel van de stad Estepona dat bestaat uit 132 woningen met 1, 2, 3 en 4 slaapkamers met een garage en berging, evenals een gemeenschappelijk zwembad voor volwassenen en kinderen en een kinderspeelplaats.

Het wooncomplex bestaat uit 7 blokken verdeeld over 3 hoogtes plus kelders en is geïntegreerd in de omgeving met een moderne en eigentijdse architectuur. Het biedt een wijd open uitzicht, waar eigenaren op de bovenste verdiepingen kunnen genieten van een bevoorrecht uitzicht op de stad, de zee én de bergen en met ruime begane grond appartementen met terrassen.

Alle appartementen zijn ontworpen op een manier en met de kwaliteiten om in elke kamer het maximale aan ruimte, functionaliteit en helderheid te bereiken. Bovendien komen alle woningen met grote woonkamers, grote ramen die verbonden zijn met de brede terrassen en volledig uitgeruste keukens.

Het wooncomplex wordt omgeven door grote gemeenschappelijke ruimtes, tuinen en zwembaden met solarium, waar eigenaren kunnen genieten van het leven aan de Costa del Sol.

Eigenaren hebben ook nog verschillende opties om hun huis in verschillende aspecten te personaliseren, waaronder (tot een bepaalde deadline, afhankelijk van het bouwproces):

  • Vloeren: 2 opties om uit te kiezen
  • Schilderen: 3 opties om uit te kiezen
  • Combinaties van badkamervloeren en tegels: 2 mogelijkheden om uit te kiezen
  • Bad vervangen voor een douche
  • Keukenvloeren: 2 opties om uit te kiezen

Locatie

Het project is gelegen in een nieuwe woonwijk van de stad Estepona, bekend als Parque Central, dat bekend staat als een ontspannen deel van de stad dat functionaliteit en rust perfect combineert terwijl het slechts een stap verwijderd is van de zee en het centrum.

De ontwikkeling ligt op slechts 10 minuten van het strand en is omgeven door alle noodzakelijke diensten: centra voor kinderen, basis- en secundair onderwijs, supermarkten, gezondheidscentrum, sportcentra, culturele centra, recreatiegebieden, enz.

De ligging van het complex biedt bovendien directe verbinding met elk punt van de stad via Avenida Juan Carlos I of Avenida Andalucía, naast de verbinding met elk punt in de provincie omdat het slechts twee minuten verwijderd is van de snelweg van de Middellandse Zee (A7).

Prijzen

1 slaapkamer appartementen vanaf € 194.000
2 slaapkamer appartementen: uitverkocht
3 slaapkamer appartementen vanaf € 274.500
4 slaapkamer appartementen vanaf € 380.000

*Prijzen zijn exclusief BTW.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken op +31612830202 (Yvonne Postema - Sales Director), +31653831175 (Stefanie Postema - Sales and Marketing Manager) of via info@postemaenladage.nl

Op onze website staat slechts een selectie van beschikbare appartementen, villa's en penthouses aan de Costa del Sol en deze is daarom niet uitputtend. Vanwege onze ervaring voortvloeiende uit meer dan 18 jaar werkzaam te zijn in de vastgoed wereld aan de Costa del Sol, onze directe contacten met meerdere projectontwikkelaars en agenten en toegang tot de centrale makelaarsdatabase hebben wij daarnaast toegang tot alle beschikbare nieuwbouw en bestaande bouw en zijn wij in de beste positie om u te begeleiden bij de aankoop van uw woning in Spanje. U kunt ons daarom altijd contacteren met uw wensen zodat wij u een selectie op maat kunnen aanbieden.

Details

Land Spanje
Streek Costa del Sol
Locatie Estepona
Prijs € 194,000
Oppervlakte 58,97-147,94 m2
Slaapkamers 1-4
Badkamers 1, 2, 3