Costa del Sol, Spanje

Elegant en stijlvol nieuw project nabij de jachthaven van Estepona, met een ongelooflijk panoramisch uitzicht over de stad en de zee. PL256 PL256

Estepona

€ 500,000 - € 893,000

107,45-145,67 m2
2, 3
2

Costa del Sol - Estepona

Elegant en stijlvol nieuw project nabij de jachthaven van Estepona, met een ongelooflijk panoramisch uitzicht over de stad en de zee. PL256 PL256

Prachtige ontwikkeling in Estepona, bestaande uit 40 woningen met 2 en 3 slaapkamers. De verkoop gaat hard!

Dit wooncomplex heeft een exclusief ontwerp en de onafhankelijke appartementen zijn verdeeld over verschillende gebouwen en vormen een privé urbanisatie met gemeenschappelijke ruimtes voor gebruik en genot door de eigenaren.

De begane grond is voorzien van grote tuinen en de duplex penthouses hebben prachtige solariums waar u op een unieke en bijzondere manier van het leven kunt genieten.

Alle woningen genieten van open ingerichte keukens, design badkamers, ruime woonkamers en hoogwaardige afwerkingen. Daarnaast beschikken alle woningen over een overdekte garage en berging.

De gemeenschappelijke ruimtes beschikken over een zwembad voor kinderen en volwassenen, een volledig uitgeruste fitnessruimte, een sociale ruimte met een gastronomisch gedeelte en nog veel meer dat uw dagelijkse leven tot een belevenis zal maken.

Alle woningen worden individueel met u als toekomstige eigenaar ontworpen, zodat u de afwerking van uw woning kunt kiezen binnen de beschikbare materiaalmogelijkheden. Daarnaast is er een breed scala aan verbeteringen om uit te kiezen zodat iedere bewoner zich direct thuis zal voelen.  

Als u op zoek bent naar een huis in Estepona is dit zeker een geweldige optie!

Prijzen

2 slaapkamer appartementen vanaf € 500.000
3 slaapkamer appartementen vanaf € 579.000

*Prijzen zijn exclusief BTW.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken op +31612830202 (Yvonne Postema - Sales Director), +31653831175 (Stefanie Postema - Sales and Marketing Manager) of via info@postemaenladage.nl

Op onze website staat slechts een selectie van beschikbare appartementen, villa's en penthouses aan de Costa del Sol en deze is daarom niet uitputtend. Vanwege onze ervaring voortvloeiende uit meer dan 18 jaar werkzaam te zijn in de vastgoed wereld aan de Costa del Sol, onze directe contacten met meerdere projectontwikkelaars en agenten en toegang tot de centrale makelaarsdatabase hebben wij daarnaast toegang tot alle beschikbare nieuwbouw en bestaande bouw en zijn wij in de beste positie om u te begeleiden bij de aankoop van uw woning in Spanje. U kunt ons daarom altijd contacteren met uw wensen zodat wij u een selectie op maat kunnen aanbieden.

Details

Land Spanje
Streek Costa del Sol
Locatie Estepona
Prijs € 500,000
Oppervlakte 107,45-145,67 m2
Slaapkamers 2, 3
Badkamers 2