Costa del Sol, Spanje

Exclusieve appartementen met 2 en 3 slaapkamers gelegen in de bevoorrechte omgeving van de Golden Mile van Estepona! PL273 PL273

Estepona

€ 335,500 - € 475,500

69,5-128,20 m2
2,3
2-3

Costa del Sol - Estepona

Exclusieve appartementen met 2 en 3 slaapkamers gelegen in de bevoorrechte omgeving van de Golden Mile van Estepona! PL273 PL273

Deze nieuwe ontwikkeling is gelegen nabij de Golden Mile van Estepona, in Cancelada, in een van de meest aantrekkelijke gebieden van de Costa del Sol. Het project bestaat uit 108 exclusieve appartementen met 2 en 3 slaapkamers met ruime terrassen op het zuidwesten, appartementen op de begane grond met tuinen en penthouses met eigen solaria. Elk van de woningen beschikt tevens over een garage en een berging.

Deze ontwikkeling combineert hoogwaardige afwerkingen, ruimtelijkheid in binnen- en buitenruimtes en duurzaamheid, aangezien het het DOMUM-keurmerk heeft gekregen. De appartementen hebben 2 of 3 badkamers, afhankelijk van het type, en de keukens en badkamers zijn betegeld met porselein.

Het complex beschikt over een gemeenschappelijk buitenzwembad, waarin u en uw dierbaren kunnen genieten van het klimaat van de Costa del Sol. Er is ook een co-workingruimte waar u ongestoord kunt werken en uw professionele projecten kunt ontwikkelen. Tot de faciliteiten behoren ook een volledig uitgeruste fitnessruimte en een sportveld met twee amateur-jeu-de-boulesbanen. Daarnaast hebben eigenaren toegang tot de exclusieve Santa Vista Club, die een breed scala aan recreatieve faciliteiten en diensten biedt.

Tot slot: als u van fietsen door het natuurlijke landschap houdt, is er een gemakkelijk toegankelijke fietsroute die aansluit op Cancelada en zijn er fietsenstallingen op het terrein.

Locatie

De locatie van het project is onverslaanbaar, op loopafstand van het charmante dorpje Cancelada en dichtbij diverse golfbanen. Het project, gelegen in Cancelada, bevindt zich tussen twee van de meest begeerde plekken aan de Costa del Sol, met Estepona in het westen en Marbella in het oosten. Wat dit gebied speciaal maakt, is de rust en de ligging op slechts 5 minuten lopen van de stad, in de buurt van de New Golden Mile, een plek waar u luxe eigendommen en eersteklas golfbanen kunt vinden.

Een andere belangrijke bezienswaardigheid in de buurt van het project is Puerto Banús, op slechts 10 minuten rijden met de auto, met zijn ongeëvenaarde nachtleven en winkels die alle internationale luxemerken verkopen. In dit gebied kunt u ook genieten van prachtige stranden, een grote verscheidenheid aan sporten en zelfs een van de beste natuurparken van het land.

Prijzen

2 slaapkamerappartementen vanaf € 335.500
3 slaapkamerappartementen vanaf € 386.000

*Prijzen zijn exclusief BTW.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken op +31612830202 (Yvonne Postema - Sales Director), +31653831175 (Stefanie Postema - Sales and Marketing Manager) of via info@postemaenladage.nl

Op onze website staat slechts een selectie van beschikbare appartementen, villa's en penthouses aan de Costa del Sol en deze is daarom niet uitputtend. Vanwege onze ervaring voortvloeiende uit meer dan 18 jaar werkzaam te zijn in de vastgoed wereld aan de Costa del Sol, onze directe contacten met meerdere projectontwikkelaars en agenten en toegang tot de centrale makelaarsdatabase hebben wij daarnaast toegang tot alle beschikbare nieuwbouw en bestaande bouw en zijn wij in de beste positie om u te begeleiden bij de aankoop van uw woning in Spanje. U kunt ons daarom altijd contacteren met uw wensen zodat wij u een selectie op maat kunnen aanbieden.

Details

Land Spanje
Streek Costa del Sol
Locatie Estepona
Prijs € 335,500
Oppervlakte 69,5-128,20 m2
Slaapkamers 2,3
Badkamers 2-3