Costa del Sol, Spanje

Modern nieuwbouw project in Estepona (West) dichtbij het strand en centrum Estepona! PL257 PL257

Estepona

€ 249,000 - € 565,000

58,39 - 88,53 m2
1, 2, 3
1, 2

Costa del Sol - Estepona

Modern nieuwbouw project in Estepona (West) dichtbij het strand en centrum Estepona! PL257 PL257

Mooi nieuwbouwproject bestaande uit 41 appartementen met één, twee en drie slaapkamers, verdeeld over twee verdiepingen: begane grond, eerste verdieping en tweede verdieping. Er is ook een zolderverdieping in een van de portalen. Het project is volledig omheind en biedt een modern en functioneel wooncomplex, perfect voor het dagelijks leven.

Elk van de 41 woningen streeft naar een perfecte mix van design en comfort. Gemeenschappelijke ruimtes en ruime woninginterieurs zijn ontworpen om optimaal gebruik te maken van zoveel mogelijk natuurlijk licht en om te genieten van de rust en stilte van de omgeving.

Ruime leefruimtes zijn ontworpen met veel aandacht voor detail. Raamvensters, porseleinen vloertegels van groot formaat en de oriëntatie van de woning zorgen bovendien voor een maximaal gebruik van natuurlijk licht op elk moment van de dag. Om nog maar te zwijgen van de prachtige terrassen waar u kunt genieten van de zonsondergang.

De keukens zijn ontworpen als een integraal onderdeel van het woongedeelte om een lichte en ruime leefruimte te creëren die de hele dag door gebruikt kan worden. Specificaties weerspiegelen de kwaliteit die u mag verwachten van een hoogwaardig project: met aanrechtbladen van kwarts, inbouwapparatuur en geïntegreerde led-verlichting om warmte en verfijning te bieden.

In de badkamers weerspiegelt de elegantie van grootformaat porseleinen tegels de toewijding aan kwaliteit en design.

Alle appartementen zijn zuidoosten georiënteerd. Door de zuidoostelijke oriëntatie profiteren ze van natuurlijk licht en kunnen eigenaren genieten van het prachtige milieu van de Middellandse Zeekust.

Daarnaast omvat de ontwikkeling aangelegde tuinen, een gemeenschappelijk buitenzwembad en een gymzaal en is er ook een multi-purpuse ruimte.

Omgeving

Dit nieuwe project heeft een bevoorrechte locatie in het Arroyo Enmedio-gebied, op slechts enkele minuten van het strand in een rustige buitenwijk. Dit gebied is opkomend in populariteit en staat bekend om haar brede aanbod aan diensten, internationale scholen, supermarkten, ziekenhuizen, uitgebreide sportfaciliteiten en groenvoorzieningen.

De ontwikkeling ligt op slechts 5 minuten lopen van het beroemde strand van Arroyo Vaquero, dat zich uitstrekt over meer dan 2,5 kilometer. Binnen een straal van 20 kilometer zijn er bovendien 30 golfbanen waar u een geweldige tijd kunt beleven met familie of vrienden. Direct naast het complex liggen twee van de beste golfbanen in de omgeving, Azata Golf en Valle Romano.

Een rit van 5 minuten brengt u naar het gezellig centrum van Estepona, waar een breed scala aan recreatieve voorzieningen, entertainment, bars en restaurants gevonden kan worden.

Prijzen:
1 slaapkamer appartementen vanaf € 249.000
2 slaapkamerappartementen vanaf € 320.000
3 slaapkamerappartementen vanaf € 372.000

*Prijzen zijn exclusief BTW.

oor meer informatie kunt u ons bereiken op +31612830202 (Yvonne Postema - Sales Director), +31653831175 (Stefanie Postema - Sales and Marketing Manager) of via info@postemaenladage.nl

Op onze website staat slechts een selectie van beschikbare appartementen, villa's en penthouses aan de Costa del Sol en deze is daarom niet uitputtend. Vanwege onze ervaring voortvloeiende uit meer dan 18 jaar werkzaam te zijn in de vastgoed wereld aan de Costa del Sol, onze directe contacten met meerdere projectontwikkelaars en agenten en toegang tot de centrale makelaarsdatabase hebben wij daarnaast toegang tot alle beschikbare nieuwbouw en bestaande bouw en zijn wij in de beste positie om u te begeleiden bij de aankoop van uw woning in Spanje. U kunt ons daarom altijd contacteren met uw wensen zodat wij u een selectie op maat kunnen aanbieden.

Details

Land Spanje
Streek Costa del Sol
Locatie Estepona
Prijs € 249,000
Oppervlakte 58,39 - 88,53 m2
Slaapkamers 1, 2, 3
Badkamers 1, 2