Costa del Sol, Spanje

Nieuw project bestaande uit 70 nieuwe woningen met 2 tot 4 slaapkamers in het populaire Estepona! PL254 PL254

Estepona

€ 270,000 - € 655,000

68,07-184,36 m2
2, 3, 4
2, 3

Costa del Sol - Estepona

Nieuw project bestaande uit 70 nieuwe woningen met 2 tot 4 slaapkamers in het populaire Estepona! PL254 PL254

Nieuw project in een nieuwe woonwijk in Estepona dat de perfecte balans biedt tussen wonen in een privéwoning en toch dicht bij het stadscentrum en de stranden en met alle winkels, gezondheidscentra, scholen en vrijetijdsmogelijkheden die Estepona te bieden heeft binnen handbereik bereik!

De ontwikkeling staat op een hoog perceel op slechts tien minuten lopen van het centrum van Estepona en biedt gemakkelijke toegang tot alle diensten die u in een grote stad kunt vinden.

De ontwikkeling bestaat uit 70 appartementen, waarbij u kunt kiezen tussen 2, 3 en 4 slaapkamers in een constructie van 3 hoogtes. Alle units hebben grote terrassen of tuinen en gemeenschappelijke ruimtes die zijn ontworpen om te genieten van tijd in het zwembad, de fitnessruimte of de gemeenschappelijke ruimte.

Alle appartementen in deze moderne ontwikkeling liggen op het zuiden en sommige hebben een spectaculair uitzicht op zee. Ze hebben een eigentijds ontwerp met grote kamerhoge ramen die zorgen voor natuurlijk licht in de binnenruimtes en die volledig opengaan naar de ruime terrassen.

De mooi ingerichte keuken komt uit in de woonkamer en het terras. De appartementen op de begane grond hebben daarnaast een eigen tuin en elke woning is voorzien van inbouwkasten en badkamers.

Daarnaast beschikken alle appartementen over een berging en één of twee ondergrondse parkeerplaatsen.

Het project heeft het hoogste energielabel gekregen dankzij verschillende initiatieven, zoals geschikte LED-verlichting en aerothermische klimaatbeheersing, wat een aanzienlijke besparing betekent en tegelijkertijd het milieu ontziet.

Kenmerken:

  • Gemeenschappelijke ruimtes met buiten zwembad
  • Groene ruimtes
  • Kinderspeelplaatsen
  • Co-working area 
  • Conciërge diensten
  • Beveiligingscamera's
  • Volledig uitgeruste fitnessruimte
  • Sociale / gastronomische lounges

Prijzen

1 slaapkamer appartement vanaf € 215.000
2 slaapkamer appartementen vanaf € 270.000
3 slaapkamer appartementen vanaf € 360.000
4 slaapkamer appartementen vanaf € 499.000

*Prijzen zijn exclusief BTW.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken op +31612830202 (Yvonne Postema - Sales Director), +31653831175 (Stefanie Postema - Sales and Marketing Manager) of via info@postemaenladage.nl

Op onze website staat slechts een selectie van beschikbare appartementen, villa's en penthouses aan de Costa del Sol en deze is daarom niet uitputtend. Vanwege onze ervaring voortvloeiende uit meer dan 18 jaar werkzaam te zijn in de vastgoed wereld aan de Costa del Sol, onze directe contacten met meerdere projectontwikkelaars en agenten en toegang tot de centrale makelaarsdatabase hebben wij daarnaast toegang tot alle beschikbare nieuwbouw en bestaande bouw en zijn wij in de beste positie om u te begeleiden bij de aankoop van uw woning in Spanje. U kunt ons daarom altijd contacteren met uw wensen zodat wij u een selectie op maat kunnen aanbieden.

Details

Land Spanje
Streek Costa del Sol
Locatie Estepona
Prijs € 270,000
Oppervlakte 68,07-184,36 m2
Slaapkamers 2, 3, 4
Badkamers 2, 3