Costa del Sol, Spanje

Nieuwe residentiële ontwikkeling in Estepona, op loopafstand centrum en haven! PL258 PL258

Estepona

€ 413,000 - € 537,000

105,42-113.63 m2
1, 2, 3
1-2

Costa del Sol - Estepona

Nieuwe residentiële ontwikkeling in Estepona, op loopafstand centrum en haven! PL258 PL258

Deze nieuwe ontwikkeling bevindt zich in het nieuwe uitbreidingsgebied van Estepona, dat uitstekende communicatie biedt en beschikt over een compleet netwerk van gloednieuwe faciliteiten. De goede locatie zorgt ervoor dat veel van de appartementen het grootste deel van de dag een prachtig uitzicht en zonlicht genieten.

Het wooncomplex bestaat uit in totaal 84 appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers, verdeeld over drie verschillende woonruimtes binnen een geconsolideerd gebied op slechts een paar minuten van het strand, het stadscentrum en de jachthaven van Estepona.

Door de verschillende oriëntaties van de appartementen kunt u degene kiezen die het beste bij uw smaak en behoeften past. Alle units zijn ontworpen om het natuurlijke licht van hun ruime terrassen en woonkamers optimaal te benutten. Bovendien geniet elke woning van het gebruik van gedeelde tuinen en een gemeenschappelijk zwembad voor het plezier van het hele gezin. Het grote perceel zal een complete gymzaal bevatten voor het gebruik en plezier van de meest actieve leden van de familie.

De appartementen hebben hoogwaardige afwerkingen, een moderne en praktische indeling die de ruimte optimaal benut en een duidelijke toewijding aan stijl en esthetiek. Ruime en mooi lichte kamers met woon- en eetkamers verbonden door grote terrassen. Open keukens volledig uitgerust met energiezuinige apparaten, in overeenstemming met criteria van duurzaamheid en comfort.

Eigenaren kunnen hun huis zelfs op maat maken, want er zijn nog steeds verschillende opties*, waaronder:
• 3 opties keukenmeubelpakket.
• 2 keuzes van appartement en keuken vloeren.
• 3 verfkeuzes voor muren.
• 2 opties voor wandbekleding in badkamer.
• Verandering van badkuip door douchebak (niet andersom).
• Personalisatie van elektrische apparaten en keukeninrichting direct met de leverancier (extra kostenoptie).

*De keuzes van personalisatie die door de ontwikkelaar worden aangeboden, moeten worden meegedeeld vóór de deadline die is vastgesteld door het bouwmanagement in overeenstemming met het voortgangsniveau van de bouwwerkzaamheden. Als er voor die datum geen keuzes zijn gecommuniceerd, worden de appartementen opgeleverd volgens standaardmodel.

Omgeving

Dit wooncomplex bevindt zich op een bevoorrechte locatie, op slechts enkele minuten van de hoofdwegen. Toeristische referentiepunten, zoals onder andere Marbella en Puerto Banus, golfbanen en winkelcentra, bevinden zich binnen een straal van minder dan 20 minuten. Dit alles maakt het mogelijk om te genieten van alles wat je nodig hebt om het meeste uit de levensstijl van de Costa del Sol te halen. 

Prijzen:
2 slaapkamer appartementen vanaf € 413.000
3 slaapkamer appartementen vanaf € 537.000

*Prijzen zijn exclusief BTW.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken op +31612830202 (Yvonne Postema - Sales Director), +31653831175 (Stefanie Postema - Sales and Marketing Manager) of via info@postemaenladage.nl

Op onze website staat slechts een selectie van beschikbare appartementen, villa's en penthouses aan de Costa del Sol en deze is daarom niet uitputtend. Vanwege onze ervaring voortvloeiende uit meer dan 18 jaar werkzaam te zijn in de vastgoed wereld aan de Costa del Sol, onze directe contacten met meerdere projectontwikkelaars en agenten en toegang tot de centrale makelaarsdatabase hebben wij daarnaast toegang tot alle beschikbare nieuwbouw en bestaande bouw en zijn wij in de beste positie om u te begeleiden bij de aankoop van uw woning in Spanje. U kunt ons daarom altijd contacteren met uw wensen zodat wij u een selectie op maat kunnen aanbieden.

Details

Land Spanje
Streek Costa del Sol
Locatie Estepona
Prijs € 413,000
Oppervlakte 105,42-113.63 m2
Slaapkamers 1, 2, 3
Badkamers 1-2