Costa del Sol, Spanje

Wonen aan de "New Golden Mile" in een exclusieve ontwikkeling bestaande uit 61 appartementen met prachtig uitzicht! PL233 PL233

Estepona

€ 419,000 - € 697,000

164 - 316 m2
2 - 3
2

Costa del Sol - Estepona

Wonen aan de "New Golden Mile" in een exclusieve ontwikkeling bestaande uit 61 appartementen met prachtig uitzicht! PL233 PL233

Dit exclusieve project in Estepona bestaat uit 61 prachtige appartementen en is gelegen op een unieke plek en biedt een ongeëvenaard uitzicht vanaf haar terrassen met zuid, zuidwest en noorden orientatie.

Appartementen met 2 slaapkamers beginnen vanaf 132 m2 met 32 m2 terrasruimte en appartementen met 3 slaapkamers beginnen vanaf 154 m2 met 34 m2 terrasruimte.

De appartementen hebben verschillende indelingen en formaten en de hele ontwikkeling wordt gebouwd met volledige toewijding om bij te dragen aan een duurzame toekomst. Bovendien zullen alle appartementen beschikken over hoogwaardige voorzieningen. Zo zullen de hal, woonkamer, slaapkamers en doorgang van elk appartement worden betegeld met Porcelanosa tegels. De volledig uitgeruste keukens zijn voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap, elektrische oven, vaatwasser, koelkast, werkblad en spatwand tussen wand- en onderkasten, spoelbak met mono-mengkraan en er komt een wasmachine in de bijkeuken.

Daarnaast hebben eigenaren de mogelijkheid om bepaalde aspecten van hun nieuwe huis aan te passen naar eigen smaak.

Het project ligt in een gated community met prachtig aangelegde tuinen. Er komt bovendien een zwembad voor volwassenen en een apart kinderbad. 

Andere faciliteiten: een professionele fitness, een gastro-hal, een gemeenschappelijke ruimte met keukenfaciliteiten, een veiligheidscontrole met een videobewakingssysteem en fietsenstallingen.

Locatie

Exclusiviteit gaat van het comfort van uw huis naar spectaculair mooie stranden, van een intieme privéruimte naar een breed scala aan vrijetijds-, gastronomie-, winkel- en sportmogelijkheden in slechts enkele minuten.

Vanuit deze ontwikkeling is er een directe verbinding met Estepona, een van de belangrijkste gemeenten aan de Costa del Sol, gelegen tussen de twee bekendste jachthavens aan de Middellandse Zee: Puerto Banus en Sotogrande, met 20 kilometer kronkelende kustlijn, ontelbare stranden, golfbanen, vrijetijdsvoorzieningen en winkelcentra.

Bovendien komt komt dit project dichtbij het natuurpark Selwo Aventura, 14 hectare openluchtruimte met meer dan 1.000 dieren.

Deze ontwikkeling, gelegen aan de "New Golden Mile" van de Cost del Sol ligt bovendien op slechts 45 minuten van de luchthavens van Malaga en Gibraltar en het hogesnelheidstreinstation (AVE) en is daardoor uitstekend te bereiken.

Duurzaamheid

Alle woningen hebben een hoge energieprestatie, zodat eigenaren niet alleen bijdragen aan de zorg voor het milieu, maar ook profiteren van de financiële voordelen hiervan. Daarnaast helpt het type beglazing dat in het project wordt gebruikt om een constante temperatuur te behouden waardoor de uitgaven voor klimaatbeheersing substantieel lager zijn. Naast thermisch comfort zullen eigenaren merken dat de appartementen volledig geluid geïsoleerd zijn, waarmee alle rust wordt gewaarborgd. 

Prijzen:

2-slaapkamers vanaf € 419.000 (inclusief parkeerplaats en berging)
3-slaapkamers vanaf € 523.000 (inclusief 2 parkeerplaatsen en berging)

Oplevering Q2 2025

Prijzen zijn exclusief 10% BTW.

Op onze website staat slechts een selectie van beschikbare appartementen, villa's en penthouses aan de Costa del Sol en deze is daarom niet uitputtend. Vanwege onze ervaring voortvloeiende uit meer dan 18 jaar werkzaam te zijn in de vastgoed wereld aan de Costa del Sol, onze directe contacten met meerdere projectontwikkelaars en agenten en toegang tot de centrale makelaarsdatabase hebben wij daarnaast toegang tot alle beschikbare nieuwbouw en bestaande bouw en zijn wij in de beste positie om u te begeleiden bij de aankoop van uw woning in Spanje. U kunt ons daarom altijd contacteren met uw wensen zodat wij u een selectie op maat kunnen aanbieden.

Details

Land Spanje
Streek Costa del Sol
Locatie Estepona
Prijs € 419,000
Oppervlakte 164 - 316 m2
Slaapkamers 2 - 3
Badkamers 2