Costa del Sol, Spanje

Nieuwe exclusieve urbanisatie met appartementen en villa's bij Marbella.PL70 70

Marbella

€ 450,000

110-139,5 m2
2/3
2/2,5

Costa del Sol - Marbella

Nieuwe exclusieve urbanisatie met appartementen en villa's bij Marbella.PL70 70

Een ligging op slechts enkele minuten van het bruisende Marbella en 15 minuten van het strand temidden van beschermde natuur en een geweldig uitzicht gekoppeld aan modern design en eersteklas materialen zijn een garantie voor optimaal woongenot.

Een mix van ruime appartementen, penthouses en villa's verdeeld over een zeer groot gebied met veel groenzones en allerlei faciliteiten.

Er komen meerdere fases. Fase 1 bestaat uit 75 appartementen verdeeld over 9 lage gebouwen.

De appartementen zijn licht, ruim en energie-efficient opgezet. Zij bieden bovendien de nodige privacy. 

De grote terrassen geven voor sommige appartementen zelfs de mogelijkheid voor een eigen plungepool of jacuzzi.

De appartementen zijn uitgerust met de laatste technologische snufjes, voorzien van UV werend glas, LED verlichting en climate control.

Tot de vele faciliteiten van de urbanisatie behoort een Healh Club met een state of the art gym, een fitness club en indoor pool. Uiteraard mag een spa, sauna en stoombad niet ontbreken. 

Er is bovendien een cafetaria, een business centre met wifi en een kids club.

Het complex biedt 2 zwembaden voor volwassenen en 2 kinderbaden en er is 24 uurs beveiliging en zelfs een conciergeservice met allerlei diensten waaronder ook onderhoud en verhuur.

Prijzen:

2 slaapkamer appartement vanaf € 450.000,-

3 slaapkamer appartement vanaf € 560.000,-

Voor meer informatie neem graag contact op!

Op onze website staat slechts een selectie van beschikbare appartementen, villa's en penthouses aan de Costa del Sol en deze is daarom niet uitputtend. Vanwege onze ervaring voortvloeiende uit meer dan 18 jaar werkzaam te zijn in de vastgoed wereld aan de Costa del Sol, onze directe contacten met meerdere projectontwikkelaars en agenten en toegang tot de centrale makelaarsdatabase hebben wij daarnaast toegang tot alle beschikbare nieuwbouw en bestaande bouw en zijn wij in de beste positie om u te begeleiden bij de aankoop van uw woning in Spanje. U kunt ons daarom altijd contacteren met uw wensen zodat wij u een selectie op maat kunnen aanbieden. 

Details

Land Spanje
Streek Costa del Sol
Locatie Marbella
Prijs € 450,000
Oppervlakte 110-139,5 m2
Slaapkamers 2/3
Badkamers 2/2,5