Type:

Sorteer op Locatie:

Nieuwbouw in Marbella

Costa del Sol

Als makelaar in Marbella en omstreken heb je het maar makkelijk. Iedereen heeft van Marbella gehoord, is er een keer geweest of komt er vaker. Maar één ding is zeker: iedereen heeft er een mening over.

Vaak is die mening dat Marbella alleen maar glamour en glitter is, gebaseerd op het beeld van dure modezaken en dure auto’s . Dit beeld wordt echter vooral bepaald door de luxe jachthaven van Puerto Banus. Dat Puerto Banus wel bij de gemeente Marbella behoort, maar eigenlijk geen echt Marbella meer is wordt hierbij uit het oog verloren.

Inderdaad heeft Marbella een luxe lifestyle te bieden en zijn er veel trendy uitgaansgelegenheden waar tot diep in de ochtend gedronken en gedanst kan worden, maar Marbella heeft ook een sfeervolle, authentieke oude binnenstad met smalle straatjes en goedkopere winkeltjes en pleintjes met leuke restaurantjes. Hier is ook de Iglesia de la Encarnación, de kerk die frequent voor huwelijken gebruikt wordt, het stadhuis op de Plaza de Los Naranjos en de Arabische muur.

Tussen het strand en de oude stad ligt het Parque de la Constitución, een heerlijk lommerrijk park waar je op je gemak kan genieten van het voorbij trekkende publiek.

En dan vooral niet te vergeten heeft Marbella ook een geweldige autovrije boulevard ( Paseo Maritimo) langs het heerlijke zandstrand die eigenlijk langs heel Marbella loopt tot aan Puerto Banus met zijn prestigieuze jachthaven. Ook hier kun je lekker tapas eten bij de vele gezellige barretjes en restaurants met terrassen aan de boulevard en ook op het strand.

En dat is door het heerlijke klimaat het hele jaar mogelijk, dus ook in de winter.

Type:

Sorteer op Locatie:

Nieuwbouw aan de Costa del Sol in Spanje.