Costa del Sol, Spanje

Een exclusieve eerstelijnsontwikkeling op de golfbaan van Santa Clara! PL250 PL250

Marbella

€ 959,000 - € 1,266,000

148,03 - 250,31 m2
3, 4
3, 4

Costa del Sol - Marbella

Een exclusieve eerstelijnsontwikkeling op de golfbaan van Santa Clara! PL250 PL250

Een nieuwe exclusieve gated ontwikkeling van 104 woningen met drie en vier slaapkamers, frontlinie op de golfbaan van Santa Clara!

Het project kenmerkt zich door haar eigentijdse design en hoge kwaliteit met prachtig aangelegde tuinen met eeuwenoude pijnbomen en grote buitenruimtes voor gezinsplezier met het hoogst mogelijke niveau van privacy.

De woningen zijn voorzien van porseleinen tegelvloeren van groot formaat, gecombineerde woon- en keukenruimtes en grote ramen in de slaapkamers en woonkamer waardoor er op elk moment van de dag natuurlijke licht inval wordt gegarandeerd. 

Uiteraard komen de appartementen met volledig ingerichte keukens met aanrechtbladen van kwarts, inbouwapparatuur en geïntegreerde LED-verlichting om warmte en verfijning te bieden. In de badkamers weerspiegelt de elegantie van grootformaat porseleinen tegels de algehele toewijding aan kwaliteit en design.

Dit perfect gepositioneerde complex is ontworpen om een ​​gevoel van ontspanning te bieden in een open ruimte. U kunt genieten van de lange zomeravonden in woningen op de begane grond met grote terrassen en spectaculaire tuinen of spectaculaire penthouse-appartementen met een adembenemend panoramisch uitzicht over de golfbaan en de omgeving.

De appartementen op de begane grond hebben bovendien een privézwembad.

Eigenschappen:

Alle slaapkamers met en-suite badkamers
• Alle begande grond artementen met privézwembad
• Overal vloerverwarming
• Ruime Slaapkamers
• Volledig ingerichte open keuken
• Appartementen op de begane grond met souterrain
• Penthouses met dakterras
• Twee ondergrondse parkeerplaatsen
• Berging voor Penthouses
• Pre-installatie voor elektrische auto's
• Airconditioning door Airzone-systeem
• Constructie van hoge kwaliteit
• Open uitzicht op de golfbaan
• Zuid-, Oost- en Zuidoost-oriëntatie

Omgeving

Deze nieuwe ontwikkeling is gelegen in het oostelijke deel van Marbella, op slechts een paar kilometer van de ingang van de stad. Fantastische golfcomplexen, eersteklas onderwijs- en gezondheidsfaciliteiten en ongetwijfeld de beste stranden van Marbella. Deze bevoorrechte locatie geeft u toegang tot een grote verscheidenheid aan restaurants, strandclubs en recreatiecentra binnen een straal van 10 minuten.

Prijzen

3 slaapkamer appartementen vanaf: € 959.000
4 slaapkamer appartementen vanaf: € 1.210.000

*Prijzen zijn exclusief BTW. 

Voor meer informatie kunt u ons bereiken op 0031612830202 of via info@postemaenladage.nl

Op onze website staat slechts een selectie van beschikbare appartementen, villa's en penthouses aan de Costa del Sol en deze is daarom niet uitputtend. Vanwege onze ervaring voortvloeiende uit meer dan 18 jaar werkzaam te zijn in de vastgoed wereld aan de Costa del Sol, onze directe contacten met meerdere projectontwikkelaars en agenten en toegang tot de centrale makelaarsdatabase hebben wij daarnaast toegang tot alle beschikbare nieuwbouw en bestaande bouw en zijn wij in de beste positie om u te begeleiden bij de aankoop van uw woning in Spanje. U kunt ons daarom altijd contacteren met uw wensen zodat wij u een selectie op maat kunnen aanbieden.

Details

Land Spanje
Streek Costa del Sol
Locatie Marbella
Prijs € 959,000
Oppervlakte 148,03 - 250,31 m2
Slaapkamers 3, 4
Badkamers 3, 4